Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Coulisse

Sinds de oprichting in 1992 creëert Coulisse inspirerende raambekleding vanuit de visie dat raambekleding meer is dan een functioneel product. Het is een uitdrukking van stijl, smaak en individualiteit die bijdraagt aan veiligheid, welzijn en gemak in huizen en kantoren over de hele wereld. Met een totaalconcept van vooruitstrevende collecties, stijlvolle systemen en slimme automatisering biedt Coulisse ongeëvenaarde mogelijkheden om voor elke ruimte de perfecte raambekleding oplossing te creëren.

Onze visie
Als familiebedrijf geloven wij in het werken met en voor gepassioneerde mensen om de beste op maat gemaakte raambekledingsoplossingen voor klanten wereldwijd te creëren en te leveren. Wij doen dit door te luisteren, te innoveren, out-of-the-box te denken en onze klanten te ondersteunen om hun exacte behoeften te vervullen. Ons motto is te zorgen voor de beste kwaliteit en service en dit is de reden waarom we onze producten en werkwijze blijven optimaliseren en verbeteren – of het nu gaat om het ontwikkelen van gerecyclede stoffen, het produceren op een meer duurzame manier of het voorop blijven lopen in slimme technologie. We gaan altijd een stapje verder om onze klanten de producten en ondersteuning te geven die ze nodig hebben.

Bezoek een van onze experience centers

Europa
Bezoek ons nieuwe experience center in het hoofdkantoor in Enter, Nederland, omgeven door de natuurlijke schoonheid van het Reggedal waar onze oprichters zijn geboren en getogen.

USA
Coulisse opende tien jaar geleden haar deuren in Amerika. Dit jaar vieren wij met trots de opening van ons gloednieuwe kantoor, showroom en magazijn in Miami, Florida.

Australië
Breng een bezoek aan ons meest recente experience center in Sydney met een op maat gemaakte collectie voor de Australische markt.

algemene informatie

Services ZonweringSmarthome Adres Vonderweg 48
7468 DC Enter
Nederland
Telefoonnummer +031 547 / 85 55 55 E-mailadres [email protected] Website coulisse.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details