Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Coulisse blijft grenzen verleggen
Coulisse Campus.

Coulisse blijft grenzen verleggen

Ook 2023 en 24 jaren van innovatie en groei

Als wereldwijde specialist in raambekleding heeft Coulisse sinds 1992 met zijn innovaties steeds opnieuw grenzen verlegd. De unieke ontwerpbenadering, innovatieve collecties, geavanceerde systemen en slimme technologie hebben de industrie naar een hoger niveau getild. Afgelopen jaar heeft Coulisse met trots een nieuw kantoor en experience center in Sydney geopend. Ondertussen vordert het visionaire Coulisse Campus-project in Nederland, een geavanceerd distributiecentrum van 15.000 vierkante meter, waarvan het ontwerp is geïnspireerd door vooraanstaande bedrijven als Google en Apple. 

De campus – met een uniek architectonisch ontwerp – verrijst in een uitgestrekt gebied van zeven hectare, waar het hoofdkantoor, distributiecentrum en de ontwikkelingsafdeling van Coulisse gehuisvest zullen worden. Het wordt een hub voor inspiratie, pionieren, samenwerken en vernieuwing voor zowel werknemers als partners. Een plek waar creatieve geesten, slimme technologie, digitalisering en robotica naadloos op elkaar aansluiten om de wereldwijd meest vooruitstrevende oplossingen voor de raambekledingssector voort te brengen. 

Installatie van MotionBlinds is heel gebruiksvriendelijk.

Innovaties

De missie van Coulisse is om het leven van mensen te verbeteren door perfecte raambekleding te ontwikkelen die schoonheid, welzijn, veiligheid en energie-efficiëntie combineert. Ook 2023 heeft voor Coulisse weer in het teken gestaan van een totaaloplossing van functionele stoffen, geavanceerde systemen en MotionBlinds slimme technologie. Dit jaar heeft Coulisse een revolutionair concept voor slimme gordijnen met een innovatieve gordijnrail en twee intelligente motoren – een bedraad en een USB-C oplaadbare batterijmotor – geïntroduceerd. Het biedt ongeëvenaard gemak en compatibiliteit met smart home-systemen. MotionBlinds is verder ontwikkeld door Matter Ready te worden, in lijn met de toenemende adoptie van slimme technologie in huishoudens, met prioriteit voor gebruiksvriendelijkheid en connectiviteit.

De slimme technologie van MotionBlinds

Wereldwijd actief

Coulisse heeft in 2023 internationaal zijn stempel gedrukt en wereldwijd actief deelgenomen aan prestigieuze evenementen en beurzen. Het jaar begon met Coulisses indrukwekkende aanwezigheid op CES in Las Vegas in januari, wat de toon heeft gezet voor een jaar van betrokkenheid, innovatie en succes. Het internationale podium werd verder betreden door de aanwezigheid op de R+T Asia in Shanghai in juli en op de Super Expo aan de Gold Coast in Australië. Vervolgens heeft Coulisse nog geschitterd op de CEDIA in Denver, en de Sun Shading Expo in Orlando. In 2024 zal Coulisse weer acte de présence geven op de R+T in Stuttgart. Tip: zorg dat je erbij bent, want dit wordt de grootste presentatie tot nu toe! 

Reflecterend op de ontwikkeling van Coulisse tot vandaag, vat CTO Maurice Roetgering het als volgt samen: “Het is ongelooflijk waardevol om een bedrijf op te bouwen en het de afgelopen dertig jaar te zien groeien, om het uit te breiden met getalenteerde mensen op nieuwe locaties over de hele wereld en een gloednieuwe Coulisse Campus te bouwen. En dit alles met behoud van ons kostbare erfgoed en ons lokale milieu. Onze missie is onveranderd: we blijven observeren, overdenken, ontwikkelen en teruggeven aan de maatschappij, nu en in de toekomst!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details