Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
CES 2023: Coulisse’s award-winnende Eve MotionBlinds slimme motor voor raambekleding Matter gecertificeerd 

CES 2023: Coulisse’s award-winnende Eve MotionBlinds slimme motor voor raambekleding Matter gecertificeerd 

Eve MotionBlinds is uitgeroepen tot “CES 2023 Innovation Award Honoree” in de categorie smart home met zijn Upgrade Kit voor Rolgordijnen. Het vooruitstrevende merk voor slimme raambekleding van het Nederlandse Coulisse komt met nieuwe Matter firmware updates in Q1 van dit jaar, waarmee Eve MotionBlinds de eerste slimme zonweringmotoren op de markt zijn die Matter-over-Thread gebruiken. Na de introductie van Eve MotionBlinds een jaar geleden betekenen deze innovaties opnieuw een doorbraak voor slimme raambekleding.

Tech pioniers: Coulisse en Eve Systems

Nederlandse raambekledingspecialist Coulisse lanceerde Eve MotionBlinds een jaar geleden in samenwerking met de Duitse smart home specialist Eve Systems ter uitbreiding van MotionBlinds, Coulisse’s toonaangevende concept in de markt voor slimme raambekleding. De twee bedrijven zagen een gat in de markt en brachten hun designers en engineers samen om de allereerste slimme raambekleding motoren te ontwikkelen die de nieuwste smart home technologieën Thread en Matter ondersteunen, en naadloos werken in elk smart home. Slimme zonwering verhoogt het comfort, vergroot de veiligheid en helpt energie besparen, waardoor het een essentiële smart home productcategorie is.

“Wij zijn bijzonder trots dat we het eerste bedrijf ter wereld zijn dat Matter-over-Thread-technologie in gemotoriseerde zonwering integreert”, zegt Christiaan Roetgering, oprichter en eigenaar van Coulisse. “Hierdoor kunnen onze producten naadloos samenwerken met andere apparaten die de universele smart home standaard Matter ondersteunen, die gezamenlijk wordt ontwikkeld door onder andere Amazon, Apple, Google en Samsung. De bekroning met een award is een belangrijke erkenning van onze vooruitstrevende ontwikkelingen op het gebied van slimme raambekleding.”

Coulisse krijgt de innovatie award voor de Eve MotionBlinds Upgrade Kit voor Rolgordijnen uitgereikt tijdens CES 2023, ’s werelds meest invloedrijke tech-evenement dat plaatsvindt in Las Vegas van 5-8 januari. Eve MotionBlinds voegt zich bij andere CES 2023 award winnaars waaronder Samsung, Sony, LG, en Microsoft.

Coulisse is al dertig jaar actief in de raambekledingsindustrie en staat bekend om haar design, creativiteit en innovatie. Na het betreden van de markt voor smart home technologie met MotionBlinds in 2018 zet het bedrijf nu de volgende stap om wereldwijd marktleider te worden in slimme raambekleding.

Award-winnende Eve MotionBlinds Upgrade Kit voor Rolgordijnen

De Eve MotionBlinds Upgrade Kit voor Rolgordijnen is opnieuw een primeur. Met deze retrofit-oplossing worden standaard rolgordijnen over de hele wereld voorzien van Thread-technologie en de uitgebreide functies van Apple Home en de Eve App. De kit kan eenvoudig worden geïnstalleerd in bestaande rolgordijnen, zonder bekabeling of technische kennis. Inbegrepen zijn montagesteunen, afdekkappen en een set innovatieve adapters, waarmee de motoren in een breed scala aan rolgordijnbuizen passen.

Matter komt beschikbaar voor Eve MotionBlinds

Coulisse en Eve werken aan de lancering van een Matter firmware update voor alle Eve MotionBlinds producten eind Q1. De originele Eve MotionBlinds motor voor rolgordijnen, gelanceerd tijdens CES 2022, is al Matter gecertificeerd. Dit betekent plug-and-play interoperabiliteit en platform onafhankelijkheid. Matter gaat ervoor zorgen dat Eve MotionBlinds motoren kunnen samenwerken met alle vier de grote smart home platforms, waaronder Apple Home, Google Home, Amazon Alexa en Samsung SmartThings. 

Eve MotionBlinds voor Honeycomb & Venetian

Ter uitbreiding op het Eve MotionBlinds assortiment voor maatwerk rolgordijnen, die verkrijgbaar zijn via een wereldwijd netwerk van Coulisse partners, is Eve MotionBlinds nu ook beschikbaar voor Honeycomb en Venetian. Eve MotionBlinds for Honeycomb is een multifunctionele motor voor hoogwaardige honingraat plissés met uitstekende isolerende eigenschappen, die bijdragen aan optimaal thermisch en akoestisch comfort, terwijl de horizontale lijnen van de stoffen een modern effect creëren. Eve MotionBlinds for Venetian is ontwikkeld voor zowel kantelen als ophalen van houten en aluminium jaloezieën; een tijdloze klassieker die speelt met het licht en elke gewenste privacy kan creëren. 

Beschikbaarheid van Eve MotionBlinds

Eve MotionBlinds is verkrijgbaar bij een wereldwijd netwerk van retailers, die te vinden zijn in de store locator op motionblinds.com/eve. Eve MotionBlinds Upgrade Kit voor Rolgordijnen is vanaf 28 maart verkrijgbaar op Evehome.com. 

Voor meer informatie over de CES-aankondigingen van Eve MotionBlinds kunt u langskomen bij onze tafel op Pepcom Digital Experience of contact met ons opnemen voor een afspraak tijdens CES 2023. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details