Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Coulisse wint award voor slimme en veilige Eve MotionBlinds op IWCE 2023
Op de IWCE 2023 in Charlotte in North Caolina, ‘s werelds belangrijkste beurs voor raambekleding, heeft Coulisse zijn kindveilige ontwerpoplossingen en de award-winnende, slimme technologie van Eve MotionBlinds gepresenteerd. Links Managing Director van Coulisse Amerika Jop Vos.

Coulisse wint award voor slimme en veilige Eve MotionBlinds op IWCE 2023

Eve MotionBlinds is opnieuw in de prijzen gevallen. Deze keer op de International Window Coverings Expo 2023 (IWCE 2023) die op 20 en 21 april van dit jaar is gehouden in Charlotte, North Carolina. “Eve MotionBlinds is er uitgeroepen tot het ‘Beste nieuwe stijlconcept’ in de categorie Motorisatie en Automatisering dankzij de ongeëvenaarde toekomstbestendige slimme technologie”, vertelt een trotse Christiaan Roetgering, oprichter en eigenaar van Coulisse. 

Eve MotionBlinds is het antwoord van Coulisse op smart home. De slimme motoren moeten een veilige en snoerloze bediening van rolgordijnen en zonwering mogelijk maken. Via een spraak-gestuurde assistent of app kan de raambekleding op elk gewenst moment en vanaf elke locatie worde geopend of gesloten. De Eve MotionBlinds-motoren zijn ontworpen om Thread te ondersteunen. Hierdoor werken ze samen met Apple HomeKit vanaf een iPhone, zonder dat daarvoor een bridge hoeft te worden geïnstalleerd of een account aangemaakt. 

De kindveilige bedieningsstokken van Coulisse het Twin Pull-systeem.

Eve MotionBlinds is Matter-gecertificeerd

Matter zorgt ervoor dat Eve MotionBlinds motoren kunnen samenwerken met alle vier de grote smart home-platforms, te weten Apple Home, Google Home, Amazon Alexa en Samsung SmartThings. “Eve MotionBlinds was het eerste intelligente rolgordijnen-motorplatform op de markt dat Matter-over-Thread gebruikte en is in januari van dit jaar uitgeroepen tot ‘CES 2023 Innovation Award Honoree’ op het grootste smart home- en technologie-evenement ter wereld in Las Vegas”, aldus Roetgering. 

‘Trots op erkenning’

“Wij zijn bijzonder trots dat we erkenning hebben gekregen voor onze toekomstbestendige slimme technologie voor de raambekledingsindustrie, doordat we onlangs op het grootste technologie-evenement ter wereld een innovatie-award voor Eve MotionBlinds hebben ontvangen”, zegt Jop Vos, Managing Director van Coulisse Amerika. “Nu de groei van smart home in een stroomversnelling geraakt en alle technologiegiganten er graag bij aanhaken, zal deze slimme raambekleding de toekomst van de industrie vormen.” 

Slimme en veilige oplossingen

Coulisse ontwerpt zijn slimme raambekleding met alle aandacht voor kindvriendelijkheid, omdat het bedrijf de veiligheid van jonge kinderen heel serieus neemt. Het interne engineeringteam werkt dagelijks aan de ontwikkeling en verbetering – lees kindveilig maken – van zowel de handmatig bediende als de gemotoriseerde oplossingen die het bedrijf aanbiedt, waaronder Twin Pull, Cordless en MotionBlinds. 

Eve MotionBlinds en Twin Pull voorgesteld op de stand van Coulisse op IWCE 2023.

Best for Kids-gecertificeerd: Twin Pull

Coulisse heeft zijn nieuwste kindveilige ontwerpoplossing Twin Pull op de IWCE gepresenteerd. De bedieningsstokken zijn de veiligste manier om de zonwering met de hand te bedienen. Ze bieden alle voordelen van een kettingbediening, maar dan in een kindveilig ontwerp. Omdat er geen gebruik meer wordt gemaakt van een continue lus, die in de meeste zonweringen met koppeling aanwezig is, kan Twin Pull elk rolgordijn op elk moment veilig omhoog en omlaag bewegen, naar elke gewenste stand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details