Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Steellook voor een industriële – en/of stedelijke – uitstraling’
Het volledig glazen schuifsysteem SF 20 van SUNFLEX is ook in steellook leverbaar.

‘Steellook voor een industriële – en/of stedelijke – uitstraling’

De industriële look is alweer enige tijd een trend in de architectuur en het interieurdesign. SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH uit het Duitse Wenden ten oosten van Keulen speelt daarop in met een versie in steellook van zijn beproefde SF 20 glaswandsysteem, dat al vaker in de kolommen van Z&R voor het voetlicht is gebracht. De SF 20 in steellook is voor wat betreft design en uitstraling geïnspireerd op de industrieel gefabriceerde (fabrieks)ramen van vroeger. 

Slanke verticale en horizontale profielen kunnen na montage van de schuifwand, exact zoals de eindgebruiker dat wil, op de glaselementen worden aangebracht. Zo wordt het glaswandsysteem optisch volledig aan de designwens van de eindgebruikers aanpast. De eindgebruiker kan het SF 20 systeem in steellok dus optimaal afstemmen op het interieur en op de lichtinval in de ruimte waarin het wordt gebruikt. 

De optische verandering van de SF 20 in steellook gaat volgens SUNFLEX op geen enkele wijze ten koste van de techniek en de functionaliteit. Ook de steellook-versie van de SF 20 is voorzien van de schoonmaakfunctie, zodat de glazen elementen, ook waar ze overlappen, gemakkelijk kunnen worden gereinigd. Andere technische aspecten, zoals de lichtlopende en onderhoudsarme wielen, zijn volgens SUNFLEX eveneens hetzelfde als bij de reguliere uitvoering van de SF 20.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details