Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Glazen wanden

‘Steellook voor een industriële – en/of stedelijke – uitstraling’

SUNFLEX—SF-20-STEELLOOK-(14)
Het volledig glazen schuifsysteem SF 20 van SUNFLEX is ook in steellook leverbaar.

16 maart 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De industriële look is alweer enige tijd een trend in de architectuur en het interieurdesign. SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH uit het Duitse Wenden ten oosten van Keulen speelt daarop in met een versie in steellook van zijn beproefde SF 20 glaswandsysteem, dat al vaker in de kolommen van Z&R voor het voetlicht is gebracht. De SF 20 in steellook is voor wat betreft design en uitstraling geïnspireerd op de industrieel gefabriceerde (fabrieks)ramen van vroeger. 

Slanke verticale en horizontale profielen kunnen na montage van de schuifwand, exact zoals de eindgebruiker dat wil, op de glaselementen worden aangebracht. Zo wordt het glaswandsysteem optisch volledig aan de designwens van de eindgebruikers aanpast. De eindgebruiker kan het SF 20 systeem in steellok dus optimaal afstemmen op het interieur en op de lichtinval in de ruimte waarin het wordt gebruikt. 

De optische verandering van de SF 20 in steellook gaat volgens SUNFLEX op geen enkele wijze ten koste van de techniek en de functionaliteit. Ook de steellook-versie van de SF 20 is voorzien van de schoonmaakfunctie, zodat de glazen elementen, ook waar ze overlappen, gemakkelijk kunnen worden gereinigd. Andere technische aspecten, zoals de lichtlopende en onderhoudsarme wielen, zijn volgens SUNFLEX eveneens hetzelfde als bij de reguliere uitvoering van de SF 20.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details