Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti Group: ‘De magie van de R+T!’
De stand van Deponti op de R+T 2024.

Deponti Group: ‘De magie van de R+T!’

“Het blijft iets magisch, zo’n beurs,” zegt Thijs van Woensel, commercieel directeur van Deponti Group. Hij spreekt naar aanleiding van de R+T in Stuttgart, waar Deponti twee nieuwe overkappingen heeft gelanceerd. Een gesprek met Van Woensel om de magie te ontrafelen! 

Je spreekt over ‘magie’, vertel!

“Die magie werkt voor mij tweeledig. Enerzijds gaat het dan over het intensieve contact met collega’s tijdens de beurs. Ik kan ervan genieten als ik iemand zie uitblinken in gesprekken met bezoekers. Bovendien merk ik hoe een beurs altijd enorm verbindend werkt en de teamgeest versterkt. Dit zijn dé momenten waarop we als bedrijf ons visitekaartje afgeven. Samen zetten we Deponti Group neer! Dat waar we dagelijks met elkaar aan bouwen, wordt in vijf dagen extra zichtbaar. Van de opbouw, tot en met de beurs zelf en het moment dat we weer vertrekken. Ik kan dan echt even van een afstand kijken en volop genieten van wat ik zie gebeuren. Anderzijds spreekt het internationale karakter me enorm aan. Mensen met passie voor ons vak komen samen. Ik kijk dan ook terug op rijke ontmoetingen. Ik beleef zo’n beurs intens, zoals je merkt.”

Pinela Deluxe Plus met glazen schuifwanden.

Deponti Group pakte op de R+T uit met twee nieuwe producten. Kun je daar iets over vertellen?

“We hebben in de eerste plaats de Pinela Glass gelanceerd. We zijn erg blij met deze aanwinst in ons assortiment. Ik denk dat deze overkapping zich onderscheidt door het strakke en stijlvolle ontwerp. Vooral opvallend zijn de glazen dakbedekking met brede glaspanelen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Wat de Pinela Glass echt bijzonder maakt, is de kubistische uitstraling dankzij de geïntegreerde constructie. Daarmee bereiken we een nog strakkere en minimalistischere uitstraling. Daarnaast hebben we de Pinela Deluxe Plus gelanceerd. Het uitgangspunt van dit ontwerp is om de eindgebruiker de mogelijkheid te bieden om de nabije buitenwereld ten volle te beleven. Met een druk op de knop kunnen de extra brede lamellen worden bediend – gekanteld en/of geschoven – om zo de optimale lichtinval te creëren. Tijdens de R+T heb ik voor beide producten veel enthousiasme ervaren.”

De Louvres kregen veel positieve reacties.

Tot slot, wat is je bijgebleven van de beurs in Stuttgart?

“Het eerste wat in me opkomt, zijn de positieve reacties, vooral van Duitse bezoekers, over onze Louvres. Het is een prachtige manier om een afscheiding te creëren, zonder volledige afsluiting, waardoor de eindgebruiker een gevoel van vrijheid en openheid ervaart. Het interessante is dat we dit ‘meesterwerk’ ‘het vorig jaar al hebben geïntroduceerd en dat we merken dat het nu steeds meer ‘ontdekt’ wordt. Bovendien zijn de Louvres geschikt voor alle typen terrasoverkap­pingen, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.” 

“Daarnaast voel ik me door alle ontmoetingen en gesprekken tijdens de R+T gesterkt in de visie die we als Deponti Group hebben: ervoor zorgen dat eindgebruikers alle mogelijkheden van het buitenleven kunnen benutten om er ten volle van te kunnen genieten!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details