Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Sunflex

Sinds 34 jaar is SUNFLEX een gespecialiseerd fabrikant van vouwsystemen (glazen vouwwanden), schuif-/draaisystemen en horizontale schuifwanden (H-S-W). Het succes van ons bedrijf danken we in de eerste plaats aan de deskundigheid en de inzet van onze medewerkers.
Dankzij de professionele vakkennis van onze medewerkers en ons streven om de concurrentie steeds een stapje voor te zijn, is SUNFLEX in staat om een hoogwaardig assortiment te leveren wat betreft kwaliteit, functionaliteit en design, zonder de individuele wensen van onze klanten uit het oog te verliezen. De motivatie om onze klanten betrouwbare kwaliteitsproducten te leveren, is hierbij onze drijvende kracht.
Zoveel mensen, zoveel ideeën over wooninterieurs. Dat vraagt om individuele oplossingen. SUNFLEX levert producten om uw beschikbare woonruimte maximaal te benutten. Op allerlei plaatsen worden SUNFLEX-systemen dagelijks toegepast, zoals in
– Glazen vouwwanden
– Terras- en serrebeglazing
– Balkon- en gevelbeglazing
– Winkelingangen
– Ruimteverdelers en scheidingswanden
– Terrasoverkappingen

Wat onze klanten met name aan SUNFLEX waarderen, is de gemakkelijke en intuïtieve bediening, de hoge kwaliteit en de lange levensduur van de producten. SUNFLEX is uw deskundige partner voor het actief samen zoeken naar dé oplossing voor uw probleem – voor een grondige advisering van het opstellen van een individuele offerte tot aan de realisatie van uw project.

<strong>Onze klanten zijn onze partners</strong>
SUNFLEX stelt zich naar klanten en leveranciers zeer open op en beschouwt deze als gelijkwaardige partners in een transparant dienstverleningsverband. Dat schept vertrouwen en maakt het mogelijk om snel en doelgericht te handelen. Overleg staat bij ons hoog in het vaandel. Hoe meer we weten over de concrete wensen, ideeën en plannen van de klant, hoe beter we onze partners op de lange duur van dienst kunnen zijn.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Aluminium Systemen Adres Im Ruttenberge 12
57482 Wenden
Duitsland
Telefoonnummer +49 2762 92530 E-mailadres [email protected] Website sunflex.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details