Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti: ‘Veelzijdige glazen wanden om het buitenleven te verrijken’
Terrasoverkapping afgesloten met Fiano glazen schuifwanden.

Deponti: ‘Veelzijdige glazen wanden om het buitenleven te verrijken’

Het buitenleven krijgt een heel nieuwe dimensie als een overkapping ook aan zij- en voorkant kan worden afgesloten. Hiervoor kan de eindgebruiker er nog langer van genieten. “Door een breed scala aan wanden aan te bieden, kunnen onze partners inspelen op de brede vraag van de eindgebruiker.” Marco de Jong, salesmanager bij Deponti Group, vertelt over de verschillende mogelijkheden. 

Fiano Glazen schuifwand

Een bij velen inmiddels bekende optie is de Fiano glazen schuifwand van Deponti. “Dit is een flexibele oplossing waarmee – in combinatie met een spiekozijn – een overkapping in een handomdraai kan worden omgetoverd in luxe tuinkamer”, aldus De Jong. “Onlangs hebben we zij- en middensluitingen aan het Fiano assortiment toegevoegd. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak en een gevoel van bescherming. De grootste voordelen van onze glazen schuifwanden zijn dat we vele variaties in glasbreedtes en inbouwhoogtes kunnen aanbieden. Daarnaast is de onderrail in dezelfde kleur als het profiel uitgevoerd, wat zorgt voor een naadloos geheel en een luxueuze uitstraling.” 

Het naar buiten openende schuif-draaisysteem Viewline.

Schuif-draaisysteem van Viewline

Het schuif-draaisysteem van Viewline, onderdeel van Deponti Group, biedt een verfijnde oplossing voor het combineren van binnen- en buitenruimtes, meent De Jong. “Met verplaatsbare losse glazen wanden kan de gebruiker op elk moment zelf bepalen waar men de opening wil hebben. Het schuif-draaisysteem onderscheidt zich doordat het meerdere individuele glazen wanden heeft. Met een vloeiende beweging kunnen ze naar een kant worden geschoven en gedraaid, waardoor optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimte onder de overkapping. En dankzij de meerpuntssluiting is dit systeem volledig afsluitbaar.” 

Zijwand (en dakplaten) uit polycarbonaat.

Vaste wanden

Voor wie een vaste oplossing zoekt, heeft Deponti diverse mogelijkheden in het assortiment, verduidelijkt De Jong. “Een zijwand kan elegant worden afgesloten met polycarbonaat. Het aluminium frame en het 16 mm dikke polycarbonaat passen naadloos onder elke merk en type terrasoverkapping. Een alternatieve oplossing is de integratie van glas in de wanden, waardoor eindgebruikers het gevoel van vrijheid behouden, maar tegelijkertijd kunnen genieten van permanente bescherming tegen de elementen.” 

Zijafsluiting van een overkapping met aluminium Grillo panelen.

Aluminium Grillo panelen

De Grillo panelen van Deponti zijn stapelbaar en gemakkelijk te monteren. Ze kunnen onder andere dienen als schuttingdelen voor meer privacy, erfafscheidingen, bloembakken maar uiteraard ook als wand om een overkapping gedeeltelijk af te sluiten. De schuttingdelen vormen een lichte, duurzame oplossing die op verschillende manier én in combinatie met andere wandoplossingen kan worden toegepast. 

Overkapping met glazen zijwanden.

Louvres

“Onze nieuwste toevoeging zijn de Louvres”, besluit Marco de Jong. “Ze zijn beschikbaar in draaibare en vaste varianten. Bij de draaibare Louvres kunnen de lamellen naar wens worden gekanteld, zodat de gebruiker zelf kan bepalen hoeveel zonlicht in een ruimte mag binnenvallen. Daarnaast zijn er de vaste Louvres, die geborgenheid bieden, maar ook een designvolle upgrade aan de buitenruimte geven.” 

Detailbeeld van Louvres.

“De producten van Deponti Group zijn net zo flexibel als onze werkwijze. Combineer bijvoorbeeld een borstwering uit Grillo delen met daarboven een afsluiting uit polycarbonaat. Samen met onze partners en productontwikkelaars denken én werken we continue aan innovatieve oplossingen. Op de R+T in Stuttgart hebben we een oplossing laten zien waarbij het combineren én monteren van de wanden nog eenvoudiger wordt gemaakt. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in onze showroom in Oss om de laatste innovaties te aanschouwen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details