Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

SUYS

SUYS is gespecialiseerd in de productie van aluminium en PVC profielen die daarna verwerkt worden tot rolluiken, screens, rolpoorten en gevelbekleding. We zien ze echter graag als meer dan een product op zich. Ze helpen je om je thuis of werkplek af te schermen en creëren veilige en comfortabele leefruimtes.

Al 50 jaar zijn we een toonaangevende specialist in de productie van aluminium- en kunststofprofielen. Het ruime gamma wordt verwerkt in kwalitatieve producten met het oog op leefcomfort, veiligheid en energiezuinig wonen. We vertrouwen daarbij op onze jarenlange ervaring en fundamentele waarden als kwaliteit, klantgerichtheid en een dynamische en nuchtere benadering.

Vakmanschap:
Kwaliteit is geen loos begrip bij ons. We hanteren steeds de hoogste kwaliteitsnormen en blijven daarom investeren in onderzoek en ontwikkeling. We vertrouwen op een jarenlange expertise en werken met toewijding aan onze oerbelgische producten.
En we verwachten ook niet minder van onze verkooppunten en onze partners.

No-nonsense aanpak:
Bij SUYS zetten we in op comfort, design, privacy en energiezuinigheid, én we hanteren daarvoor een eerlijke, nuchtere prijszetting. Een goede verhouding tussen prijs-kwaliteit, dat is onze ondubbelzinnige aanpak.

Persoonlijke benadering:
Op onze Belgische thuismarkt, verkopen we zelf afgewerkte producten op maat. Hiervoor werken we samen met een netwerk van betrouwbare verkooppunten. Opgeleid en ervaren om de eindconsument bij te staan met persoonlijk advies en een antwoord op al hun vragen. In alle andere landen beperkt onze verkoop zich tot profielen en onderdelen. Aan onze professionele klanten bieden we eerstelijnssupport om van hen de perfecte ambassadeurs te maken voor onze producten. Persoonlijke service, daar draait het om.

Duurzaamheid:
We doen er alles aan om jaren van onbezorgd genieten te garanderen en streven ernaar om duurzame producten te creëren met een lange levensduur. Duurzaamheid is een belangrijke waarde, niet alleen voor onze producten maar voor de gehele organisatie. Zo is het dak van onze vestiging in Nokere volledig bedekt met zonnepanelen om zelf in stroom te kunnen voorzien en we investeerden in een 100% groene lakkerij waarbij bijvoorbeeld geen chemische additieven nodig zijn.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services RolluikenAluminium SystemenZonweringTerrasoverkappingenExterieur Adres Herlegemstraat 14
9771 Kruisem
België
Telefoonnummer +32 (0)56 604811 E-mailadres [email protected] Website www.suys.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details