Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUYS: ‘Het gouden jubileum wordt gevierd met innovaties!’
Een strakke, perfect in de gevel geïntegreerde screenzonwering.

SUYS: ‘Het gouden jubileum wordt gevierd met innovaties!’

Het Belgische familiebedrijf SUYS, voorheen Building Shutters, bestaat 50 jaar. Dat heuglijke feit is de voorbije maanden uitgebreid gevierd, onder meer met een complete rebranding. En het feestjaar duurt nog voort, kondigt SUYS aan, want op Polyclose in Gent zullen een aantal innovaties worden gepresenteerd. 

Rolluiken

Zelfs bij een gevestigde waarde als rolluiken blijven ontwikkelingen zich ontrollen. Ook bij deze productgroep is een strak design tegenwoordig de norm. Specifiek voor moderne bouwstijlen, waarbij de gevel in stucwerk wordt afgewerkt, presenteert SUYS de nieuwe Minirol® INTEGRATED. “Bij deze unieke rolluikkast hebben we een L-profiel ontwikkeld waartegen de afwerkingslaag van de buitengevel wordt aangebracht”, legt CEO Thibaut Suys uit. “De rolluikkast wordt zo naadloos in de gevel geïntegreerd en blijft tegelijk toegankelijk voor revisie via een klep aan de onderzijde.” 

Voor de Minirol® MONO, het opbouwrolluik van SUYS, wordt een ‘new & improved’ systeem gelanceerd. “Met een summier formaat en een minimalistisch design wordt maximaal aan de eisen van plaats­ings­gemak en comfort voldaan”, aldus Suys. 

Minirol MONO 2.0.

Zonwering

“Op het vlak van zonwering zit er alvast een klapper in de pipeline die pas op onze stand op Polyclose aan de bezoekers wordt onthuld”, zegt marketing verantwoordelijke Femke Desmet. “SUYS presenteert op Polyclose een compleet nieuwe toepassing! Het is een product dat het Lockscreen®-gamma vervolledigt en waarmee SUYS een screen aanbiedt voor een totaal andere applicatie. Voorzien van de gewaardeerde Lockscreen®-technologie, wordt ook deze screen er een met een strak en puur design.” 

Naast deze compleet nieuwe aanvullingen op de productgroepen rolluiken en screens, mogen de bezoekers aan de stand van SUYS op Polyclose volgens Femke Desmet ook rekenen op enkele innovaties die het design, comfort en installatiegemak ten goede komen. “En ook het gamma aluminium gevelbekleding wordt getoond. Een logische aanvulling voor ons omdat we daarmee binnen de high-end markt van alles rond de façade blijven.” 

“Al sinds 1973 is SUYS een toonaangevende speler op de markt”, besluit Thibaut Suys. “Onze slagzin ‘It’s all about passion’ weerspiegelt onze jarenlange expertise, oer-Belgische producten en persoonlijke service. Ons gouden jubileum wordt ook op Polyclose zeker en vast weer een feest! Voor de lezers van Z&R die ook benieuwd zijn, kom zeker met ons meevieren op stand 1125!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details