Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUYS: ‘Focus van bezoekend publiek op nieuwe producten’ 

SUYS: ‘Focus van bezoekend publiek op nieuwe producten’ 

Femke Desmet, marketingcoördinator bij SUYS vertelt dat het gewoon logisch is om met een stand op Polyclose te staan. “Je móet hier gewoon aanwezig zijn, al is het maar om gezien te worden. Dit is de plek waar je bestaande én nieuwe klanten kunt ontvangen. Uiteraard ook met het doel om ze kennis te laten maken met noviteiten. En even bijpraten is vanzelfsprekend ook altijd heel erg aangenaam!” 

Femke vertelt dat tijdens de beurs de focus lag op twee nieuwe producten, te weten de Lockscreen SKY en de Minirol INTEGRATED. “Daarnaast was het ook ons doel om de rest van ons gamma zo compleet mogelijk te tonen, maar dan op een wat kleinere schaal. Maar de grootste belangstelling van het bezoekende publiek ging natuurlijk uit naar de nieuwe producten. Overigens, was er ook nog steeds heel veel belangstelling voor de gevelbekleding die we tijdens de vorige editie van Polyclose hebben gepresenteerd.”

Volgens Femke zou een impuls voor het beursprogramma veel meerwaarde kunnen opleveren. “Denk bijvoorbeeld aan sprekers en discussieforums, om interessante topics voor onze sector aan te snijden. De organisatie zou de beurs daarmee wat attractiever kunnen maken.”

Cijfer voor de beurs: 6
}Cijfer voor het marktsentiment: 7

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details