Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rolluiken

Winsol: ‘Een 100% draadloze en groene oplossing voor de bediening van voorzetrolluiken’

somfy_25511-kopieren

25 oktober 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Winsol biedt een compleet assortiment rolluiken aan dat in drie categorieën kan worden verdeeld. De eerste categorie zijn de bekende voorzetrolluiken die tegen de gevel of in de dagopening van het raam worden gemonteerd. Ze kunnen relatief gemakkelijk en snel, zonder breekwerk worden geïnstalleerd en zijn daarom ook heel geschikt voor renovatieprojecten.

Bij inbouwrolluiken wordt de kast in de spouwmuur boven een raam of deur ingebouwd. De gevel wordt dus niet of nauwelijks ontsierd. De kast is volledig afgesloten en de motor daarmee onbereikbaar voor indringers. De inbouwrolluiken zijn geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie. Opbouwrolluiken zijn de derde categorie. De exact op maat gemaakte, geïsoleerde kast ervan wordt tijdens de productie van ramen of deuren bovenop de profielen gemonteerd.

Voorzetrolluiken met zonnepaneel

Om hernieuwbare en duurzame energie te kunnen gebruiken, zonder aan comfort in te boeten, heeft Winsol een voorzetrolluik op zonne-energie ontwikkeld. Op de kast is discreet een klein en dun zonnepaneel gemonteerd. Die laadt de batterij op die de energie levert voor de motor die het rolluik bedient. De batterij wordt weggewerkt in de rolluikkast voor een discreet design. Weinig of geen zon is voor het systeem geen probleem. De batterij heeft een lange stand-by tijd en laadt snel weer op als er weer daglicht beschikbaar is.

Winsol noemt voor zijn voorzetrolluiken op zonne-energie de bekende voordelen:

Snelle plaatsing zonder breekwerk of boren omdat er geen verbinding hoeft te worden gemaakt met het elektriciteitsnetwerk.

Een oplossing die duurzaamheid en milieuvriendelijkheid koppelt aan comfort.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details