Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Weinor is Smart Home Ready-partner van Somfy
Weinor is Smart Home Ready-partner van Somfy.

Weinor is Smart Home Ready-partner van Somfy

Als Smart Home Ready-partner van Somfy maakt Weinor de verkoop van zijn producten voor zijn partners nu nog gemakkelijker. Voor nagenoeg al zijn producten biedt Weinor zijn partners nu naast de besturing met de BiConnect afstandsbediening ook een comfortabele smart home-oplossing van Somfy inclusief dimmogelijkheid aan. 

Op de terrassen van gebruikers van zonwering en regen- en windbescherming worden meer en meer smart home-oplossingen toegepast. Met Somfy heeft Weinor hiervoor een sterke en competente partner binnengehaald. Als Smart Home Ready-partner van Somfy kan Weinor met de besturingscentrale Somfy TaHoma Switch voor het terras voor nagenoeg alle Weinor-producten een comfortabele smart home-oplossing inclusief dimmogelijkheid aanbieden. De samenwerking maakt het voor partners van Weinor gemakkelijker om klanten te benaderen die al beschikken over een smart home-systeem van Somfy of die hierin geïnteresseerd zijn.

Zonwering en terrasverlichting en -verwarming van Weinor kunnen zonder problemen in het smart home-systeem van Somfy worden geïntegreerd.

Ondersteuning voor het verkoopgesprek: de besturingspakketten

Voor een doelgerichte advisering heeft Weinor de individuele besturingspakketten Smart, Comfort, Basis of Handmatig samengesteld. Het pakket Smart omvat de smart home-bediening met behulp van de smartphone-app, spraakassistent of automatische scenario’s. Het besturingspakket Comfort omvat de bediening middels een afstandsbediening, inclusief het dimmen van de verwarming en de verlichting. Het pakket Basis voorziet in bediening middels een handschakelaar of automatische weersafhankelijke bediening. Het pakket Handmatig ten slotte, staat voor de eenvoudige handbediening met behulp van een slinger of zwengel. Met deze pakketten tot hun beschikking kunnen Weinor-partners hun klanten doelgericht vragen naar hun wensen en eisen en vervolgens direct het geschikte besturingssysteem adviseren. Een de Weinor-dealer dus een gebruiksvriendelijke optie.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details