Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nice: ‘Nieuwe Next-serie buismotoren voor blinds, ritsscreens en rolluiken’ 
Nice zet in op gebruiksgemak van rolluiken en zonwering.

Nice: ‘Nieuwe Next-serie buismotoren voor blinds, ritsscreens en rolluiken’ 

Nice, dat zich profileert als wereldleider in Home Management Solutions, biedt daarvoor een compleet assortiment geïntegreerde oplossingen en producten, met een als extra eigenschap een bijzonder design. Nice zal zich ermee presenteren op de R+T 2024 in Stuttgart. 

Met IoT-technologieën (Internet of Things, red.) wordt het huis volgens Nice een actief systeem dat in staat is om voor zichzelf en de bewoners te zorgen en uiteindelijk het dagelijks leven te vereenvoudigen. Nice streeft ernaar om een meer comfortabele en energie-efficiënte omgeving te creëren in woningen en gebouwen. Dat doen ze met een breed scala aan oplossingen, waaronder toepassingen voor onder ander zonwering en rolluiken voor binnen en buiten. 

Deze aanpak is een integraal onderdeel van de strategie van Nice naar optimale duurzaamheid. Een van de doelen van het bedrijf is het verminderen van de CO2-uitstoot door oplossingen te ontwerpen volgens de principes van eco-design, waarbij hergebruikte materialen worden gebruikt en het energieverbruik wordt beperkt door het integreren van speciale technologieën. 

Energie-efficiënte oplossingen voor de winter

Om de stookkosten en elektriciteitsrekening te verlagen, wordt het steeds belangrijker om woningen en gebouwen uit te rusten met oplossingen die meer zonlicht – en dus warmte – binnenlaten en die efficiënt omgaan met warmteverlies na zonsondergang tijdens het koude seizoen. Nice biedt systemen aan om zonweringoplossingen eenvoudig te automatiseren om een meer energie-efficiënte en comfortabele omstandigheden in leef- en werkruimtes te creëren. 

Nice presenteert op de R+T onder andere de nieuwe Next-serie buismotoren voor blinds, ritsscreens en rolluiken.

Nice Green Innovation: Nice Next-serie buismotoren

Met de nieuwe Next-serie buismotoren voor blinds, ritsscreens en rolluiken van Nice, kan de eindgebruiker volgens het Italiaanse bedrijf genieten van maximale efficiëntie en controle over de installaties zonder concessies te doen aan elegantie of prestaties. Deze nieuwe motoren vertegenwoordigen de waarden van Nice op het gebied van innovatie, duurzaamheid, design, technologie en kwaliteit. 

In lijn met de toewijding die Nice aan de dag legt om producten verantwoord te creëren, vermindert de geavanceerde technologie van de Next-serie volgens het bedrijf het energieverbruik met 35% vergeleken met vergelijkbare motoren op de markt. Bovendien blijkt uit de Life Cycle Assessment (LCA) studie een vermindering van maar liefst 59% van de CO2-uitstoot ten opzichte van eerdere Nice-motoren. 

Karakteristieken van de Nice Next-serie buismotoren volgens Nice: 

  • Beweging in controle – De automatisering past zich aan de behoeften van de bewoners aan, rekening houdend met hun gewoontes
  • Lage geluidsprestaties – De state-of-the-art remtechnologie zorgt voor een soepele en stille beweging
  • Connectiviteit – Het ingebouwde Nice bidirectionele radiocommunicatieprotocol maakt de motoren compatibel met alle Nice-gateways
  • Snelle installatie – De motor is gebruiksklaar en kan snel worden geïnstalleerd dankzij de voorgemonteerde kabel die kan worden losgekoppeld

De Next-serie is ook verkrijgbaar met een Solar Kit met een vooraf opgeladen, externe batterij en een zonnepaneel om het energieverbruik te verminderen en te besparen op de energierekening:

  • Energiebesparend – Gebruikmakend van gratis en schone zonne-energie
  • Direct klaar voor gebruik – Voorafgaand opladen van de accu is niet nodig
  • Betrouwbaar in alle seizoenen – De motor kan worden opgeladen met een USB-C kabel

Gemakkelijke verbinding met Yubii Home

Het bidirectionele radiocommunicatieprotocol van de Next-serie is compatibel met alle Nice-gateways en kan, wanneer het is verbonden met de Yubii Home-gateway, worden geïntegreerd met meer dan 3000 Z-Wave-apparaten van derden. Het kan ook worden beheerd via spraakassistenten. Met de smartphone en de Yubii-app kunnen alle slimme thuisautomatiseringen overal ter wereld worden bediend. Zo wordt het huis volgens Nice een perfecte, veilige, slimme en comfortabele omgeving die kan worden beheerd via geautomatiseerde scenario’s die zich aanpassen aan de behoeften en gewoontes. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details