Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Warema: ‘R+T Stuttgart overtreft verwachtingen’ 

Warema: ‘R+T Stuttgart overtreft verwachtingen’ 

Voor Warema was de R+T Stuttgart een doorslaand succes, want meer dan tienduizend bezoekers namen een kijkje op de 700 m² grote beursstand. “Na zes jaar afwezigheid was de R+T eindelijk weer terug. “Zowel de klanten als wij waren blij dat we de persoonlijke contacten weer konden aanhalen én dat we over onze nieuwe producten konden discussiëren”, zegt algemeen directeur Roelof Rozema van Warema Benelux. 

De vele bezoekers waren duidelijk onder de indruk van de imposante stand, waar veel aandacht was voor de nieuwste Outdoor Living-producten, waaronder een lamellendak en een glasdak met een belastbaarheid van maar liefst 400 kg per m². Op het gebied van buitenzonwering was er – naast het nieuwe pollenrooster – vooral veel belangstelling voor de solar screens en rolluiken. “Want de vraag naar dergelijke solar toepassingen wordt steeds groter”, constateert Rozema. 

Een prominente plek op de stand was gereserveerd voor de SecuKit voor buitenjaloezieën, waarvoor Warema dit jaar werd beloond met een R+T Innovatieprijs. “Deze innovatieve oplossing voor vluchtwegen bieden wij daarnaast ook aan voor rolluiken en screens”, aldus Rozema, volgens wie de R+T tevens een ideale ontmoetingsplek was voor het toelichten van de digitale tools van Warema. “Het digitaal plannen van zonweringsystemen beleeft namelijk een sterke opmars.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details