Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
AVZ-Group: ‘Breed aanbod en flexibiliteit dankzij synergie’ 
De stand van AVZ-Group op de R+T 2024. (Met dank aan expo-mate.com.)

AVZ-Group: ‘Breed aanbod en flexibiliteit dankzij synergie’ 

Gezellig op de koffie in de tuin van AVZ-Group, zo voelde een bezoek aan de stand van het bedrijf uit Best op de R+T. Er was bewust veel ruimte gecreëerd om goede gesprekken te voeren, bijvoorbeeld over de samenwerking tussen de vier verschillende bedrijven binnen de groep: AVZ, SunStock, Hylas en Smits.

“Als individuele bedrijven hebben we allemaal onze eigen kracht, en zoeken we steeds vaker de synergie om als één bedrijf naar buiten te treden”, zegt marketingmanager Ingrid Drieling. “Of klanten nu op zoek zijn naar componenten, zonweringdoek of complete zonweringproducten, bij ons zijn ze aan het juiste adres.” 

AVZ-Group maakt momenteel een sterke groei door, maar wil in dit proces nooit de klant uit het oog verliezen. Op de R+T trok de pergolazonwering Cubola opnieuw veel aandacht, constateerde Ingrid Drieling. “Voor de Cubola gebruiken we een uniek valsysteem dat ook aan een zijkant uitzakt, waardoor ook de laagstaande zon geweerd kan worden. We hebben dit ontwerp nu nog verder verbeterd. Zo is de Cubola dankzij het gebruik van gasveren extra stil. Die zorgen daarnaast voor een nog betere doekspanning. En wie ons op de R+T niet heeft kunnen bezoeken: onze deuren staan altijd open en we gaan graag het gesprek aan, zodat geïnteresseerden zelf de volledige potentie van AVZ-Group kunnen ontdekken.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details