Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Aurora Horren: ‘Vernieuwd assortiment, nieuwe productielijn én nieuwe bestelmodule’

Aurora Horren: ‘Vernieuwd assortiment, nieuwe productielijn én nieuwe bestelmodule’

Er staan interessante veranderingen op stapel bij Aurora Horren. “Als leverancier van hoogwaardige horren, bereiden we ons momenteel voor op de introductie van nieuwe producten, is er een nieuwe productielijn opgezet en werken we aan een geheel vernieuwd online bestelproces”, zegt Willy Heesakkers, specialist horren bij AVZ-Group. “Deze aankomende ontwikkelingen beloven veel verbetering in de keuzemogelijkheden, levertijd én het gemak waarmee onze klant een bestelling plaatst.” 

Nieuwe producten in assortiment

“Binnenkort breiden we ons assortiment uit met diverse nieuwe hor­oplossingen, waaronder nieuwe hordeuren en inzethorren. Het totale programma biedt de dealer alle mogelijkheden om aan elke vraag van de consument te kunnen voldoen.” 

Nieuwe productielijn

“Als exclusieve producent van de Metaco plisséhordeuren met de gepatenteerde Japanse techniek, bieden we unieke en duurzame oplossingen. Dankzij verbeteringen in de nieuwe productielijn zijn onze productietijden ingekort, waardoor we nog sneller kunnen leveren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door ons team van specialisten. Hun vakmanschap zorgt voor horren van de hoogste kwaliteit.”

Het assortiment van Aurora Horren wordt uitgebreid.

Online bestellen

“Bij de invoer van het nieuwe assortiment introduceren we een vernieuwde en zorgeloze manier van bestellen, waardoor het bestelproces vereenvoudigd en beter gestroomlijnd wordt. Deze ver­beteringen zijn vooral gericht op doorlooptijden en gebruiksgemak voor onze dealers. Het zal hen een overzichtelijker systeem bieden om specifieke voorkeuren duidelijk door te geven.”

Het nieuwe Aurora Horren

“De geplande uitbreiding van het assortiment en de introductie van het nieuwe bestelsysteem zijn stappen die we nemen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Met de mogelijkheid om gespecialiseerde producten in eigen beheer te produceren en met een toegewijd team, kijken we uit naar de mogelijkheden die deze ontwikkelingen bieden.” 

“We zijn enthousiast om deze nieuwe ontwikkelingen binnenkort verder te delen”, besluit Heesakkers. Deze voorbereidingen markeren het begin van een nieuwe fase voor Aurora Horren. Houd onze updates in de gaten voor meer informatie over de lancering en wat je kunt verwachten!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details