Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Transparante veiligheid aan de gevel

Transparante veiligheid aan de gevel

Relingsysteem VisioNeo Sun flexibel toe te passen

Het nagenoeg onzichtbare relingsysteem VisioNeo van Warema verbindt elegante veiligheid met design. Het kan gemakkelijk in vele zonweringsoplossingen worden geïntegreerd – zowel bij rolluiken als buitenjaloezieën of kozijn-screens.

Doordat het geheel uit glas is gefabriceerd, vervangt het relingsysteem VisioNeo Sun van Warema stijlvol borstweringen en traliewerk bij ramen die tot de vloer reiken. Door het decente uiterlijk is een harmonische integratie in de architectuur van de gevel mogelijk. Naast de hoge veiligheid is ook een optimale daglichtbenutting gegarandeerd.

De inbouw gebeurt snel en ongecompliceerd, want de glashouders werden door Warema al in de fabriek in de geleiderails van de zonwering geïntegreerd. Geen zichtbare schroefverbindingen storen de minimalistische indruk. De glazen ruit is direct achter de geleiders van buitenjaloezieën, rolluiken of kozijn-screens gemonteerd, zodat die probleemloos tot op de vloer omlaag kunnen worden bewogen, en de mogelijke bescherming tegen hitte, verblinding en inkijk zo dus vol kan worden benut.

Ook voor middensituaties met deur en vaste beglazing kan VisioNeo worden gebruikt. Met de middengeleider zijn er vele mogelijkheden voor kleinere, afzonderlijke oppervlakken of gedeelde, grote oppervlakken. Combinatie met een hor is ook mogelijk. Bovendien kan de variant VisioNeo Single bijvoorbeeld op noordelijke gevels worden geïnstalleerd zonder extra zonwering.

Talrijke raamprofielen kunnen met VisioNeo worden uitgerust: Dat geldt voor kunststoframen met stalen versterking, houten vensters, aluminiumkozijnen, hout-aluminiumkozijnen, of ook kunststof-aluminiumkozijnen. Daarmee beschikken de speciaalzaken over een groot aantal verschillende oplossingen.

Er is voor VisioNeo een duits keuringscertificaat van de bouwautoriteit, evenals een controleerbare systeemstatica die bij openbare gebouwen vereist is. Een duidelijk voordeel naast het esthetische design is de geringe voorbereidingsarbeid, want de planning van VisioNeo en van de zonwering vinden gelijktijdig plaats. De speciaalzaken ontvangen de maten voor het benodigde glas bij de orderbevestiging zodat de ruit dan gegarandeerd past. VisioNeo is een van de talrijke Safety Solutions van Warema die de veiligheid thuis en in openbare gebouwen duidelijk vergroten.

Glasbalustrade met style

Met VisioNeo View vult Warema zijn relingsysteem voor tot de grond reikende ramen aan met een filigraan relingsysteem voor balkons en dakterrassen. Met rechte lijnen, veel glas en een minimaal aantal staanders worden in de nieuwbouw en bij renovaties duidelijke accenten gezet, zonder visueel storende puntglashouders. Deze constructie met verborgen schroefverbindingen en praktisch onzichtbare glasrandbescherming gaat harmonisch op in elke architectuur – met relingstaanders korter dan de glashoogte, of, klassiek, even hoog als het glas. Met maximaal 180 cm hoogte biedt het systeem een optimale bescherming tegen wind, en met matglas ook tegen inkijk. Voor de relingstaanders staan er 200 kleuren ter keuze. De bevestiging aan de reeds aanwezige constructie is in vier varianten mogelijk: Van boven, van binnen, van onderen of van voren – inclusief bevestigingsmateriaal op maat.

Meer informatie vindt u ook op www.warema.nl/visioneo

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details