Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Totallux: ‘Innovatieve verlichtingsproducten voor de zonweringsector’
Totallux toonde verschillende nieuwe armaturen.

Totallux: ‘Innovatieve verlichtingsproducten voor de zonweringsector’

“Het is bizar druk”, zegt Stephen Raithel, internationaal verkoopmanager van Totallux met een lichte knipoog, maar hij is zeker tevreden over het aantal bezoekers aan de R+T.

“We zijn hier speciaal voor de leveranciers aan wie we verlichtingsproducten leveren en dus staat maatwerk voor ons centraal. Een speciale stekker of een nieuwe spot die net over een nieuw profiel past, wij kunnen het.” 

Raithels hart klopt overweldigend voor verlichting, zegt hij, al het andere is secundair. In Stuttgart ontmoet hij vooral de Duitse vakhandel, die onder andere kennismaakt met de hoogwaardige producten van het bedrijf, zoals de funky spot. “Dit is onze kleinste spot, maar iets groter dan een 1 euromunt.” Op de beursstand was natuurlijk ook Kanvaslight te zien, een baanbrekend glasvezeldoek. “Voor de marketing van deze bijzondere vorm van verlichting werken we samen met Guillaume Janssen. Dankzij deze samenwerking kan bijvoorbeeld de horeca profiteren van Volants met de lichtgevende naam van hun bedrijf erin.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details