Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Becker Benelux: ‘Nieuwe merkidentiteit en gouden award!’
De award, bij een scherm waarop de voordelen van de nieuwe aandrijf- en besturingssystemen van Becker werden getoond.

Becker Benelux: ‘Nieuwe merkidentiteit en gouden award!’

“We zijn erg blij dat deze beurs eindelijk weer plaats kan vinden”, vertelt een woordvoerder van Becker Benelux tijdens de beurs. “Op onze stand staat het eigenlijk doorlopend vol met bestaande en potentiële klanten, daarnaast zijn we erg trots op onze Gold R+T Innovation Award!”

Op de R+T toonde de fabrikant van aandrijvingen en besturingen voor rolluiken, zonweringsystemen en andere toepassingen nieuwe producten, maar ook een hele nieuwe merkidentiteit. Deze nieuwe identiteit moet de waarden benadrukken waar Becker voor staat: kwaliteit en duurzaamheid, natuurlijk ‘Made in Germany’. 

Becker-Antriebe heeft de R+T Innovation Gold Award in de categorie aandrijf- en besturingssystemen voor deuren/poorten gewonnen voor zijn buisaandrijving met geïntegreerde absolute encoder. Deze oplossing is geschikt voor rookbarrières en brandwerende deuren en beschikt over een RS485-interface. De juryleden benadrukten de belangrijke voordelen van de innovatie, op het gebied van sluitsnelheid en functiecontrole en de noodstopfunctie. Deze kunnen worden ingesteld via de besturingseenheid, zonder de motorkop handmatig hoeven in te stellen. Het grote aanbod aan uitvoeringen en afmetingen zorgt ervoor dat de aandrijvingen geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details