Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Coulisse-Lienesch: ‘Innovatieve stoffen staan centraal’
De stof Istanbul heeft een subtiele glans.

Coulisse-Lienesch: ‘Innovatieve stoffen staan centraal’

Coulisse was dit jaar met twee stands op de R+T aanwezig, één gewijd aan het merk voor slimme motoren, Motionblinds, de ander om de nieuwste textielinnovaties van Coulisse-Lienesch te tonen. Coulisse heeft Lienesch in januari van dit jaar overgenomen. Samen toonden de bedrijven op de R+T de voordelen van één leverancier voor de klant die op zoek is naar een uitgebreid productassortiment. 

In Stuttgart stonden de ontwikkelingen op het gebied van textielinnovatie centraal. In de Living Beauty-collectie worden alle nieuwe stoffen samengebracht. “Zij hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal smart en functioneel zijn”, aldus een accountmanager op de stand. “Als bedrijf zijn we steeds meer op zoek naar wat we kunnen toevoegen aan de wereld.” 

In de nieuwe collectie zijn structuurstoffen, gerecyclede garens, energiezuinige Honeycell® en FSC®-gecertificeerde bamboe voor jaloezieën te vinden, allemaal in actuele (trend)kleuren. Natuurlijke materialen en tinten spelen de hoofdrol, maar er is ook ruimte voor de subtiele glans, zoals te zien in de stoffen Istanbul en Lara die verfijnde luxe uitstralen. Ook de Fundament-collectie voor rol- en plisségordijnen stond op de beurs in de schijnwerpers. Deze stoffen zijn volgens Coulisse-Lienesch een betaalbare en onmisbare basis voor ieder assortiment, maar ook aan deze collectie zijn enkele chiquere stoffen toegevoegd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details