Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Tudor Roldeuren: ‘De Polynorm roldeur nieuw leven ingeblazen!’

Tudor Roldeuren: ‘De Polynorm roldeur nieuw leven ingeblazen!’

Verbeterde techniek en meer kleuren

Tudor Roldeuren heeft de import en distributie van de Polynorm roldeur overgenomen van Finish Doors. Het moederbedrijf van deze roldeur, de firma B&D uit Australië, heeft wereldwijd diverse bedrijven die onder licentie hun Roll-A-Door® en de Rollover® deuren produceren. Tudor Roldeuren is de samenwerking aangegaan met het Noord-Ierse Tilt-a-Dor. De Polynorm roldeur van Tudor Roldeuren heet dus voortaan Tilt-a-Dor roldeur.

Ongeïsoleerde roldeuren worden veel toegepast in selfstorage opslagloodsen.

 

Doorontwikkelde productie

De Tilt-a-dor roldeuren zijn op vele punten doorontwikkeld en verbeterd. De bovenkant van de deur is gebogen om spanning in het metaal te voorkomen en de kunststof geleidenokken zijn vervangen voor dubbele wielen. De geleiderails zijn geheel van aluminium. Het geribbelde pantser wordt gevormd door mechanische persen in plaats van door rolvormen, wat buiging en golfvorming in het deurblad voorkomt. De deuren zijn leverbaar vanaf een breedte van 1000 mm tot 3657 mm met een maximumhoogte van 3048 mm en in twaalf verschillende kleuren en twee houtmotieven.

Vervangingsmarkt en selfstorage

De vraag naar ongeïsoleerde roldeuren loopt terug, al is er nog steeds vraag naar vanuit de vervangingsmarkt. Daarnaast worden ze veel toegepast door bedrijven die zelf hun eigen selfstorage opslagloodsen bouwen. Daar ligt dus ook de focus van Tudor Roldeuren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details