Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Think solar’ en wees zacht voor het milieu
Strakke solar screens passen natuurlijk uitstekend bij een moderne bouwstijl.

‘Think solar’ en wees zacht voor het milieu

De toekomst schijnt helder met én voor BC Sunprotection

In een wereld die zich steeds meer bewust wordt van de noodzaak van duurzaamheid, komt BC Sunprotection als een lichtend baken tevoorschijn. Dit innovatieve bedrijf, gevestigd in Malle en actief in de Benelux, is niet zomaar een distributeur, maar een ware pionier op het gebied van zonne-energie. Met hun buitengewone assortiment rolluiken en zipscreens brengen ze de toekomst een stap dichterbij, en dit alles onder het inspirerende motto: Think Solar! 

In de Benelux is BC Sunprotection de trotse verdeler van niet één, maar twee vooraanstaande topmerken voor zonwering en rolluiken. Deze merken zijn niet alleen synoniem aan kwaliteit, maar ook aan een diepgeworteld milieubewustzijn. Samen met deze partners doet BC Sunprotection er alles aan om zonwering en rolluiken op zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken. 

Villa in traditionele stijl met solar screens.

Energie in Harmonie met de Natuur

Eén van de meest indrukwekkende kenmerken van de producten van BC Sunprotection is het gebruik van zonne-energie. Waarom zouden mensen nog langer afhankelijk zijn van traditionele energiebronnen als ze de kracht van de zon kunnen benutten? De producten van BC Sunprotection hebben zonne-energie niet slechts als een optie, maar als een speerpunt voor duurzaam wonen en een elegant antwoord op de uitdagingen van onze tijd. 

Rolluiken: bescherming en duurzaamheid in één

BC Sunprotection brengt rolluiken naar een geheel nieuw niveau van functionaliteit en groen bewustzijn. Deze rolluiken zijn niet alleen effectief in het weren van zonlicht en het vergroten van de privacy, maar ze werken ook als een energiezuinige barrière voor koude winters en hete zomers. En het beste van alles: ze worden aangedreven door de zon! De solar rolluiken verlichten niet alleen de energierekening, maar verkleinen tevens de ecologische voetafdruk. Het gebruik van zonne-energie vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en draagt bij aan een schonere, groenere wereld voor ons allemaal.

Bubbendorff iD Solar. Rolluiken op zonne-energie.

Zipscreens: comfort en duurzaamheid, hand in hand

De zipscreens van BC Sunprotection zijn een ware revolutie in de zonweringwereld. Ze zijn niet alleen uitzonderlijk mooi voor wat betreft design en afwerking en effectief in het reguleren van de hoeveelheid licht en warmte die in huis binnenkomt, maar ze doen dit op een manier die in harmonie is met onze planeet. Ook deze screens worden aangedreven door zonne-energie, waardoor niet alleen het comfort wordt verhoogd, maar ook de ecologische impact vermindert. 

Een visie voor een duurzame toekomst

“Met Think Solar als leidraad, heeft BC Sunprotection zich gecommitteerd aan het veranderen van de manier waarop wij denken over energie, zonwering en duurzaam wonen. BC Sunprotection helpt niet alleen om de energiekosten te verlagen, maar draagt ook bij aan het verbeteren van ons milieu. Dus waar wachten huiseigenaren nog op? Het is tijd om de kracht van de zon te omarmen en hun huizen te transformeren met de rolluiken en zipscreens van BC Sunprotection. Samen kunnen we een groenere en duurzamere toekomst bouwen. Het is tijd om te denken aan de zon, te denken aan duurzaamheid en te denken aan een stralende toekomst. Think Solar met BC Sunprotection! 

Think solar!

Met bijna 30 jaar ervaring is BC Sunprotection een specialist in rolluiken en zonweringen. Daarnaast heeft het zich de afgelopen 13 jaar ook geprofileerd als een pionier in rolluiken en screens die werken op zonne-energie. BC Sunprotection is de exclusieve distributeur van de twee topmerken Bubendorff en Solaise in de Benelux, waarvan de producten via een dealernetwerk bij eindgebruikers worden geplaatst. Alle producten worden in de EU vervaardigd (Duitsland, Frankrijk, Nederland en België). De garantie van 7 jaar op de Bubendorff solar motoren is uniek en een van de meest uitgebreide in de branche. 

Bij BC Sunprotection begrijpen we de kracht van de zon en zetten we ons in om deze bron van schone energie toegankelijk te maken voor iedereen die wil investeren in rolluiken of zipscreens. Met onze focus op Think Solar bieden wij duurzame energieoplossingen aan die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de bankrekening. Met onze energiebesparende solar producten hebben we de laatste 13 jaar een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd. Dat is de focus van Think Solar.

Think Solar is behalve een slogan een levenswijze en een inspiratie om voorop te lopen in de wereld van duurzame energie. Onze innovatieve, kwalitatieve oplossingen voor groene, energie-efficiënte woningen zijn terug te vinden op www.solarrolluiken.com en www.solaise.be. BC Sunprotection werkt met toegewijde dealers en hanteert een klantgerichte aanpak en streven naar een uitstekende service na verkoop, zodat de eindklant jarenlang van zijn rolluiken of zonwering kan genieten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details