Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunconfex: ‘PVC-vrij doeken voor een veranderende wereld’
Emelien Kestelyn trots bij de zeepzakjes van snijafval.

Sunconfex: ‘PVC-vrij doeken voor een veranderende wereld’

“Het liep op de eerste dag al storm!”, zegt marketingcoördinator Emelien Kestelyn van de Sunconfex Group opgetogen. Hoewel de markt voor zonweringproducten in zijn algemeenheid is afgekoeld na de coronaperiode heeft de specialist in zonweringdoeken op maat (op rol als Solaye Fabrics) hier volgens Kestelyn weinig last van. 

De laatste jaren heeft het bedrijf sterk ingezet op duurzaamheid, onder meer door het zo veel mogelijk beperken van afval. “We wensen tevens ons restafval opnieuw te gebruiken. Daardoor zijn nieuwe zeepzakjes ontstaan, gemaakt van snijafval. Zij zijn nuttig én een leuk relatiegeschenk. Daarnaast hebben wij ons eerste pvc-vrije doek in ons Solaye Fabrics-gamma opgenomen. Het is zowel op rol als op maat leverbaar.” 

Op de R+T stonden voor de Sunconfex Group drie doeken centraal: het pvc-vrije Purolux, Sunshadow RR 2% ALU met aan aluminium laagje aan de achterzijde voor een nog betere beheersing van het binnenklimaat en tot slot, uit het Solaye Fabrics-gamma, de Chameleon. Dit doek verandert, naargelang de hoeveelheid zonlicht, van kleur-helderheid en heeft bij sterk zonlicht het licht- en doorkijkcomfort van een zwart doek. “We willen onze klanten bewustmaken van een veranderende wereld, waaraan wij op een positieve manier willen bijdragen met aangename en energiezuinige zonwering met een zo klein mogelijke footprint.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details