Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Harol: ‘Klikbare screens gedemonstreerd’
Een medewerker van Harol geeft informatie over de Coolscreens

Harol: ‘Klikbare screens gedemonstreerd’

Aan mooie stands geen gebrek op R+T. Verfrissend was dat Harol een doordacht standconcept had gecombineerd met demonstraties om de kenmerken van de nieuwe Coolscreen-collectie optimaal te kunnen presenteren. 

Marketing Manager Isabelle Wintmolders vertelt: “De vijf verschillende Coolscreen-types stonden op deze R+T bij ons centraal. Elk type heeft zijn eigen, unieke eigenschappen, maar zij delen de gemeenschappelijke voordelen van het op een verantwoorde wijze koelen van gebouwen en het bieden van extra isolatie in de winter. We zijn begonnen met de introductie van de Coolscreen 8 Solar. Deze screen werkt volledig op zonne-energie. Daarmee brengen we nu een complete collectie Coolscreens op de markt.” In Stuttgart toonde Harol aan de bezoekers dat de moderne en strakke Cool­screens ook nog eens eenvoudig te monteren zijn. “We gebruiken voor alle screens dezelfde basisonderdelen die eenvoudig klikbaar zijn en waarin we geen zichtbare schroeven gebruiken. Dit maakt de montage zeer eenvoudig.” 

Naast screens, werd ook de vernieuwde verandazonwering van Harol belicht. Verder zijn alle vouwdaken, pergola’s en lamellendaken in harmonie met de screens ontworpen en zijn ze volledig naar persoonlijke wensen aan te passen. Deze esthetische benadering wordt eveneens toegepast op de knikarmschermen. “Voor elke productgroep hebben we alle details herzien en presenteren we een verfrissend, nieuw design. Op deze manier is Harol volledig voorbereid op de toekomst”, aldus Isabelle Wintmolders. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details