Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SunCircle: ‘Onze producten zijn nu gecertificeerd door TÜV Nord’

SunCircle: ‘Onze producten zijn nu gecertificeerd door TÜV Nord’

Op de stand van SunCircle was het gedurende Polyclose goed toeven. Het team had voor elke dag een groep dealers uitgenodigd en dat betekende dat er alle drie de beursdagen veel reuring was. Natuurlijk was donderdag de drukste dag. Daniëlle Bronkhorst vertelt dat het presenteren van nieuwe producten het belangrijkste doel was. 

Ze legt uit dat er verschillende innovaties zijn gepresenteerd. “Denk daarbij aan onze nieuwe, gepatenteerde tweedelige geleider. Ook hebben we een uitbreiding van onze screenlijn getoond. Het betreft een strakke vierkante cassette die geschikt is voor de Somfy Solar, met een eenvoudig bereikbare accu. Verder hebben we enkele prachtige vlakliggende R90 Horizon screens voor lichtstraten laten zien. Ander nieuws was dat onze producten nu zijn gecertificeerd door TÜV Nord!” 

“We zijn zeer tevreden over hoe de beurs is verlopen. We hebben de kwaliteit van het bezoek aan onze stand als heel positief beoordeeld, waardoor we waardevolle contacten hebben kunnen leggen. De beurs is voor ons dus eigenlijk een soort ontmoetingsplaats geworden van en voor onze dealers.” 

“Maar we hebben wel een advies voor de organisatie van Polyclose”, besluit ze. “Probeer er voor te zorgen dat er genoeg aanbieders aanwezig zijn. Daarmee houd je de beurs aantrekkelijk en interessant voor bezoekers.”

Cijfer voor de beurs: 8
Cijfer voor het marktsentiment: 9

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details