Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘ROMA zweert bij roldeuren’
De laagplafonddeur Gecco® is speciaal geschikt voor smalle en lage garages.

‘ROMA zweert bij roldeuren’

Roma kent naast de roldeur Rolento® twee laagplafonddeuren onder de namen Gecco® en Silento®. “Het blad van deze garagedeuren wordt vervaardigd met lamellen, waarmee ROMA natuurlijk al vele jaren bekend is vanwege de toepassing ervan in onze hooggekwalificeerde rolluiken”, aldus directeur Toon van Osta van ROMA Benelux. 

Met de Rolento® levert Roma een roldeur die het plafond van de achterliggende ruimte vrijhoudt, waardoor de opslagcapaciteit van die ruimte substantieel wordt verhoogd. Met het Rolento® roldeursysteem kunnen deurmaten tot 5,6 m breed of 5,2 m hoog worden gerealiseerd. 

De Gecco® en Silento® garagedeuren onderscheiden zich van een Rolento® doordat de lamellen niet in een kast oprollen, maar langs het plafond schuiven. De Gecco® kan worden gerealiseerd met een bovenruimte van slechts 53 mm. De maximale breedte is 3,25 m en de hoogte 2,5 m. De garagedeuren zijn leverbaar in twaalf standaardkleuren voor de lamellen en drie standaardkleuren voor de aluminium ombouw (geleiders en kast). 

Zoals voor de meeste ROMA producten geldt, zijn ook de roldeuren behalve in de standaardkleuren in bijna elke RAL kleur leverbaar. Ook kunnen de lamellen aan de buitenzijde worden voorzien van Renolit folie. Deze folies worden ook toegepast voor kunststof kozijnen en kunnen gelijkend op vrijwel elke houtsoort geleverd worden. 

Het volledige ROMA roldeurenprogramma wordt stekkerklaar aangeleverd. Dat betekent dat de monteur niets hoeft in te stellen, buiten de eindafstellingen van de motor. De beide handzenders zijn al ingeleerd en een eventuele fotocel en elektronische onderlijst worden automatisch herkend en geprogrammeerd. 

Toon van Osta benadrukt dat ROMA uitsluitend conform de Europese wetgeving levert. Een afrolbeveiliging is dus standaard in een roldeur en bij een automatische deur is altijd een onderlijstbeveiliging voorzien. “ROMA roldeuren: wederom een garantie voor kwaliteit en jarenlang plezier.”      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details