Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rainbowsol: ‘Consument kiest ook bij Limited Edition steeds vaker voor geëxtrudeerde kast’
Limited Edition rolluiken van Rainbowsol in crèmewit in een hoekopstelling.

Rainbowsol: ‘Consument kiest ook bij Limited Edition steeds vaker voor geëxtrudeerde kast’

“Het rolluik in deze kleur completeert de speciale lijn Limited Edition producten die verder de exclusieve structuurlakken in de kleuren antracietgrijs en Sparkling Black omvat.” 

“Het rolluik Limited Edition onderscheidt zich niet alleen door de drie exclusieve structuurlakken, maar ook door een zeer zware geëxtrudeerde driedelige kast, bijpassende geleiders met borstels en drie exclusieve lamellen in speciale bijpassende kleuren”, vervolgt Bosch. De rolluikkasten in de Limited Edition serie zijn zowel in een afgeschuinde als in een ronde uitvoering leverbaar. Superieure kwaliteit en uitstraling die het, ondanks het iets hogere prijsniveau, goed doet in het assortiment. Consumenten lijken steeds vaker te kiezen voor een betere kwaliteit van hun rolluik en kijken dan nadrukkelijk naar geëxtrudeerde onderdelen. De prijs komt daarbij op een tweede plan te staan.” 

Ook dit seizoen heeft Rainbowsol weer een aantal verbeteringen in zijn rolluikenprogramma doorgevoerd. De basislamel voor het rolluik van het type Populair is de MY 442. Daarnaast is ook de HK 842 (RS 42) van heroal in het assortiment van Rainbowsol opgenomen. “Voor het hele assortiment rolluiken van Rainbowsol geldt dat de toegepaste rolluikkast met de gepatenteerde scharnierverbinding niet alleen fraai is om te zien, maar ook heel montagevriendelijk”, aldus Bosch. “Dat is omdat de voorkap niet alleen in de bovenkap scharniert, maar er ook in blijft hangen. Daardoor zijn er geen extra schroeven in de voorzijde van de voorkap meer nodig.” 

Rainbowsol heeft naast de Limited Edition rolluiken nog vier typen rolluiken in het assortiment. Ze verschillen hoofdzakelijk door de maximaal toepasbare breedte van het rolluik: 

• Het basisrolluik Populair is uitgerust met de verbeterde lamel MY 442 die tot een rolluikbreedte van 3,80 m breed kan worden toegepast. De gerolvormde, op 45° afgeschuinde kast is leverbaar in tien kleuren, in de kastmaten 150, 165, 180 en 205 mm. 

• Het heroal HK 842 (RS 42) rolluik gaat tot een breedte van 3,60 m. Ook bij dit rolluik is weer dezelfde kastkeuze mogelijk. De lamellen zijn leverbaar in acht kleuren. 

• Het Mini E rolluik (RS 38) met heroal RS 38 (Mini E) lamellen is leverbaar met een pantser in negen kleuren. De maximale breedte van dit rolluik is 3,80 m. Alle minirolluiken kunnen optioneel worden uitgevoerd met een ronde kast en eventueel dito geleiders. Ronde kasten zijn uitsluitend leverbaar in de kastmaten 165 en 205 mm. 

• Het Jumbo rolluik is bedoeld voor grotere oppervlaktes en voor rolpoorten. Het heeft een kast van 255 of 300 mm en is leverbaar in zeven kleuren. De speciale, extra stevige geleiders zijn 85 mm breed, in plaats van de gebruikelijk 53 mm. De stevige en stabiele lamel heeft een dekbreedte van 55 mm en is leverbaar in zes kleuren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details