Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Winsol: ‘Het beste van rolluiken en screens in één product’

Winsol: ‘Het beste van rolluiken en screens in één product’

De nieuwe Fusion en Solarfuse rolluiken van Winsol kregen hun vuurdoop op de R+T en werden meteen beloond met een gouden R+T Innovation Award. 

De innovatieve Fusion en SolarFuse (de versie op zonne-energie) combineren de beste eigenschappen van rolluiken en screens in één product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de slanke lamellen van slechts 15 mm hoogte met microperforaties over de hele lengte. Hierdoor komt er volgens Winsol in vergelijking met traditionele rolluiken in de daglichtpositie tot wel vier keer meer daglicht de woning binnen. Net als bij screens zorgen de microperforaties voor een betere ventilatie en houden ze insecten buiten. Als de lamellen volledig gesloten zijn, lijken de nieuwe rolluiken op klassieke rolluiken en zorgen ze voor verduistering, isolatie in de zomer en in de winter, inbraakbeveiliging en geluidsdemping. Fusion rolluiken hebben een 230 V aansluiting, terwijl SolarFuse gebruik maakt van twee zonnepanelen die in de kast zijn verwerkt. 

Naast deze nieuwe rolluiken toonde Winsol op R+T ook drie verschillende soorten terrasoverkappingen uit het SO! Universe-gamma van het bedrijf. Door een combinatie met verschillende soorten wanden en eventueel verlichting, of andere technologische snufjes, kan de klant zijn overkapping volledig zelf samenstellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details