Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rolluiken

Mini inbouw ontvangers voor rolluiken, screens en videoscherm

Mini-ontvanger-Riho-Cilmate-Systems2-kopiëren

27 januari 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Voor het aansturen van rolluiken, screens en een videoscherm introduceert Riho Climate Systems de ontvangers Tyxia 5630 en 5730. Deze zijn universeel inzetbaar voor bekabelde 230 V motoren, die van toepassing zijn voor het openen en sluiten van een dakraam, daklicht of serreraam. Door de gunstige afmetingen van 41 x 36 x 14,5 mm zijn deze ontvangers achter de bedieningsschakelaars in een inbouwdoos te installeren. De bedrading geschiedt schroefvrij, dus gaat makkelijk en snel.

Met de universele afstandsbediening kan elke toepassing op afstand worden geopend of gesloten. Daarnaast kunnen twee favoriete openingsposities worden ingesteld, afhankelijk van de wensen van de consument. Deze posities zijn met een sneltoets op de afstandsbediening direct te bedienen en via de app op een smartphone zichtbaar.

De Tyxia ontvangers 5630 en 5730 zijn een onderdeel van de uitgebreide range nano-modules van het Delta Dore huisautomatiseringssysteem. Een draadloos domotica systeem waarmee de consument de verwarming, beveiliging, verlichting, toegangsdeuren en rolluiken bedient. Bovendien voor monitoring van het energieverbruik. In de app, de aansturing geschiedt via de Tydom 1.0, kan de consument bovendien eigen foto’s integreren.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details