Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Met Soltis een terras personaliseren
Soltis 96 Color.

Met Soltis een terras personaliseren

Kleur bekennen!

Serge Ferrari levert Soltis-doeken voor onder andere verticale zonwering, serrezonwering, zonneschermen, vaste en oprolbare terrasoverkappingen, zonnezeilen en horizontale vouwgordijnen. “Ze bieden een visueel aantrekkelijke, hoogwaardige oplossing voor zonwering en terraszonwering en zijn geschikt voor zowel residentiële als utiliteitsprojecten”, zegt Key Account Manager Benelux Dirk Driessen van Serge Ferrari. 

De Soltis-doeken zijn verkrijgbaar als screendoek, in waterdichte en in wel- en niet-lichtdoorlatende kwaliteiten. Ze bieden de mogelijkheid om binnen- of buitenzonwering en terrasoverkappingen visueel aan te passen aan een woning en/of gebouw, maar ook aan de buitenruimte waar ze worden gerealiseerd. “Daarnaast zijn ze natuurlijk bedoeld om als schaduwbrenger op het terras of in binnenruimtes de gewenste lichtintensiteit te bereiken en bescherming te bieden tegen uv-straling en weersomstandigheden”, aldus Driessen. “Zo kunnen weerbestendige binnen- en buitenruimtes worden gecreëerd die het hele jaar door gebruikt kunnen worden.” 

Soltis 96 Proof.

Soltis 96 Color, ook geschikt voor knikarmschermen

Soltis 96 Color kan warmte afvoeren via microperforaties in het doek. “De stof zorgt daarnaast voor een ruime toevoer van natuurlijk licht in huis met een doeltreffende verblindingsbescherming, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft, zelfs als de zonwering naar beneden is. Dankzij de Precontraint-technologie is Soltis 96 Color duurzaam bestand tegen herhaald gebruik en langdurige blootstelling aan uiteenlopende weersomstandigheden, zonder risico op vervormen of scheuren. Door een zorgvuldige selectie van pigmenten garandeert Soltis een langdurige kleurechtheid. Het gladde oppervlak maakt onderhoud van het doek gemakkelijk.” 

Soltis 96 Color is leverbaar in 21 kleuren, in vier verschillende sferen, te weten ‘natuurlijke inspiratie’, ‘verbrande aarde’, ‘ver-weg-blauw’ en ‘tijdloze elegantie’, en in twee breedtes, te weten 2,67 en 1,20 m.

Soltis 96 Color: de voordelen

Serge Ferrari noemt de volgende voordelen van Soltis 96 Color: 

Een ademend doek – micro-perforaties zorgen voor een verbeterde luchtcirculatie, waardoor warmteophoping wordt beperkt
Licht-regulerend – Om optimaal van het daglicht te genieten, zonder hinderlijke schitteringen.
Duurzaam – Hoge uv-bestendigheid/kleurechtheid en een glad oppervlak dat vuil- en schimmelwerend is voor gemakkelijker onderhoud. 
Tijdloos kleurenspectrum – Om buiten­ruimtes een eigentijdse aanblik te geven. 

Doeken van Serge Ferrari voor zonweringen en terrasoverkappingen

Soltis 502 Proof – waterproof, voorkomt schitteringen en andere lichthinder / toepassingen: zonnezeilen, pergola’s en vouwdaken, zonneschermen / 40 kleuren
Soltis 622 Opaque – waterproof, niet-lichtdoorlatend, thermisch comfort / toepassingen: zonnezeilen, pergola’s en vouwdaken, zonneschermen / 3 kleuren
Soltis 88 Proof – waterproof, lichtdoorlatend, dun en licht / toepassingen: vaste en beweegbare zonnedaken, zonneschermen / 5 kleuren
Soltis 96 Proof – waterproof, lichtdoorlatend, hoge trek- en scheurweerstand / toepassingen: beweegbare zonnedaken, pergola’s, vouwdaken, zonnezeilen / 5 kleuren

Soltis Veozip.

Soltis Veozip

“Uiteraard dragen we al onze doeken een warm hart toe”, benadrukt Driessen, “maar toch willen we speciaal een lans breken voor ons doek Soltis Veozip. We denken dat dit doek in 2023 een prominente rol kan gaan spelen voor screenzonwering – ook met rits – en voor pergola’s en terraszonweringen. Soltis Veozip heeft een ongeëvenaarde transparantie en optimale thermische eigenschappen. Bijzonder is verder dat er hennepdraad in is verwerkt, waardoor het doek een natuurlijke uitstraling heeft.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details