Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Soltis van Serge Ferrari

De Soltis-doeken van Serge Ferrari zijn een referentie op het gebied van zonwering, zowel voor professionals als voor particulieren.

Ontdek voor mooie kleuren, thermische prestaties, energiebezuiniging of gebruikerscomfort (visuele en akoestische prestaties) onze doeken voor binnen en buiten zonwering.

Doeken voor buitenzonwering

Het doekprogramma van Soltis biedt technische en esthetische oplossingen voor de vervaardiging van screens, zonneschermen of pergola’s voor projecten en woningen.

Doeken voor binnenzonwering

De Soltis-doeken voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van comfort en energieprestaties in gebouwen. Thermische prestaties en energiebesparing, lichtmanagement en comfort op de werkplek zijn momenteel belangrijke uitdagingen voor commerciële gebouwen en woningen. Binnenzonwering speelt een essentiële rol bij het garanderen van optimaal visueel comfort. Ze gaan verblinding tegen en beschermen de privacy van de gebruikers, terwijl bewoners toch zicht houden op de buitenomgeving.

Doeken voor terraszonwering

De aanleg van terrassen is tegenwoordig een middel om extra leefruimte te creëren als uitbreiding van de woning. Een bron van gezelligheid, ontspanning, rust of thuiswerken. Zonwerende oplossingen met Soltis zorgen voor een elegante en duurzame oplossing. U kunt langer op uw terras genieten, zonder dat u last heeft van de hitte of van de regen en wind, afhankelijk van het weer op dat moment.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres ZI de la Tour du Pin
38110 Saint Jean de Soudain
Frankrijk
Telefoonnummer 0800 022 5079 Website sergeferrari.com/nl-nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details