Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor innoveert: ‘Gekoppelde B128XL overkappingen zijn dé oplossing voor horecaterrassen!’
Gekoppelde B128XL-overkappingen met inbouwscreens voor de voor- en zijkant, ledverlichting en heater ter verhoging van het comfort en de sfeer.

Brustor innoveert: ‘Gekoppelde B128XL overkappingen zijn dé oplossing voor horecaterrassen!’

Brustor zet in 2024 volop in op de innovatie van zijn productgamma. Tijdens Polyclose in Gent werden de eerste productupdates van het jaar getoond. Eén daarvan is de koppelbare B128XL terrasoverkapping. “Mede doordat deze overkapping koppelbaar is, is de B128XL dé oplossing voor elke horeca-uitbater”, meent Sales Manager Maxim Devos van Brustor. 

“Een horecaterras met overkapping is een waardevolle investering voor elke horecaondernemer. Het verlengt niet alleen het buitenseizoen, waardoor gasten gedurende meer maanden van het jaar buiten kunnen genieten, maar draagt ook bij aan de sfeer en uitstraling van een horecagelegenheid.”

Koppelbaar en ruimer dan ooit

Een goed ontworpen terrasoverkapping creëert een gezellige en beschutte buitenruimte, waar gasten zich comfortabel voelen en langer willen blijven zitten. “We merken dat de B128XL een zeer goede oplossing voor de horecasector is”, Devos. “Vaak zoeken horeca-uitbaters naar terrasoverkappingen die grote oppervlaktes kunnen overkappen. Omdat de B128XL onbeperkt kan worden gekoppeld, wordt dit nu mogelijk.” 

“De B128XL is feitelijk een zonnescherm en terrasoverkapping in één, omdat het doekdak op basis van Brustor ZIP-screentechnologie elektrisch kan worden op- en afgerold. In open toestand genieten gasten door het strakke design van een panoramisch zicht. De single module is begin 2023 al gelanceerd en kon meteen op enthousiaste reacties rekenen. Dankzij de strakke afwerking en de vele personalisatiemogelijkheden kan deze aanbouwpergola een terras echt naar een hoger niveau tillen.” 

Met het doekdak en de screens geopend, biedt de B128XL een panoramisch uitzicht.

Oplossingen op maat

Brustor toont met deze productupdate opnieuw dat het bedrijf inzet op maatwerk, benadrukt Devos. “We willen een oplossing kunnen bieden voor elke mogelijke vraag die een eindklant kan hebben. Dat komt sterk tot uiting in ons diverse zonweringgamma. We focussen uitsluitend op zonwering in al zijn aspecten en bieden overkappingen, zonneschermen, ZIP screens en verandazonweringen aan. Daardoor kunnen we ons expert en trendsetter noemen in de branche.” 

“Ook bij de B128XL is het maatwerk sterk aanwezig. Dankzij de mogelijkheid om de modules te koppelen, kan er een extra ruim terras van schaduw worden voorzien. Een single module heeft een maximale oppervlakte van 30 m² – 6 x 5 m of 5 x 6 m – en door meerdere modules aan elkaar te koppelen, kan er over de volledige lengte van een terras schaduw worden voorzien.” 

“Horeca-uitbaters krijgen zo de keuze om hun terras te overkappen met een oprolbaar doekdak en tegelijk te profiteren van de vele personalisatiemogelijkheden die ook beschikbaar zijn bij de lamellendaken. Denk daarbij aan geïntegreerde ZIP screens, diverse schuifwanden, deurpalen, verschillende RAL-kleuren, ledverlichting in het frame, een terrasverwarming enzovoorts.” 

Gasten langer laten genieten

“Het grote voordeel van die vele personalisatiemogelijkheden is dat ze extra sfeer en comfort brengen en de gasten zo langer laten genieten”, meent Devos “De inbouwscreens zorgen bijvoorbeeld voor beschutting tegen regen en wind en gunnen de gasten extra privacy wanneer ze gezellig willen tafelen. De kleuren van de screendoeken kunnen naar believen worden gekozen, iets wat ook geldt voor het frame van de overkapping en dankzij de optionele ledverlichting en terrasverwarming kan het extra aangenaam en gezellig worden gemaakt.” 

“Het moge duidelijk zijn dat we bij Brustor erg geloven in dit product. De architecturale vormgeving, robuuste stijl en vele opties zorgen ervoor dat de B128XL de oplossing is voor elke horeca-uitbater die een oplossing zoekt voor het hele jaar”, besluit Devos. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details