Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Kwalitatief hoogwaardige systeemcomponenten én gebruiksklare rolluiken van heroal

Kwalitatief hoogwaardige systeemcomponenten én gebruiksklare rolluiken van heroal

Rolluiksystemen van heroal voor nieuwbouw en renovatie zijn met opbouw-, opzet- of isolatiekasten verkrijgbaar. “De rolluiksystemen bieden een optimale bescherming tegen wind en hagel met een hagelweerstandsklasse 2 tot 7, leveren een actieve bijdrage aan de energiebesparing en overtuigen door duurzaamheid, rendabiliteit en functionaliteit”, aldus salesmanager Wouter Kamphuis van heroal Nederland. 

Rolluiken met duurzame eigenschappen

“Of het nu gaat om hoge windbestendigheid, een optimale geluiddemping of bescherming tegen inbraak, de heroal rolluiksystemen bieden in alle gevallen een passende oplossing”, gaat Kamphuis verder. “De rolluiklamellen, die zijn gemaakt van aluminium of roestvrijstaal, zijn bewezen zo stabiel dat ze ook de belastingen van extreme weersomstandigheden kunnen weerstaan. Bovendien bieden de lamellen met hun polyurethaan schuimlaag een uitstekende geluidwering met een dempende werking van +/- 10 dB. Bij bescherming tegen ongenode gasten overtuigen de heroal rolluiken ook: tot weerstandsklasse RC 3 voldoet de braakwering. Ook wordt het energieniveau van het gebouw met de heroal systeemoplossingen duurzaam verbeterd: Bij consequent gebruik worden besparingen in koude nachten tot 56% energie gerealiseerd. Allemaal eigenschappen, die architecten, bouwers en verwerkers weten te waarderen; vooral omdat de heroal rolluiken met hun stijlvolle uiterlijk en de uitstekende oppervlaktekwaliteit alle vrijheid in vormgeving bieden: van mini-rolluiklamellen tot de standaardoplossingen en veiligheidsrolluiken.” 

Systeemcomponenten en gebruiksklare rolluiken

Naast een uitgebreide assortiment systeemcomponenten, levert heroal ook gebruiksklaar geassembleerde rolluiken. Klanten kunnen dus op één plek terecht voor alle producten die ze nodig hebben en zodoende sneller, eenvoudiger en flexibeler op de eisen van de moderne markt reageren. “Als heroal kunnen we assemblagevraagstukken uit handen nemen en volledig uit heroal componenten bestaande, installatieklare rolluiken leveren”, licht Kamphuis toe. “De systeemcomponenten uit het bestaande assortiment blijven beschikbaar, zodat heroal partners geheel naar behoefte systeemcomponenten of gebruiksklare rolluiken kunnen bestellen.” 

heroal, aanbieder van complete aluminium systemen

Als aanbieder van complete aluminium systemen ontwikkelt en produceert heroal niet alleen op elkaar afgestemde systemen voor ramen, deuren, vliesgevels, rolluiken, rolpoorten en zonwering, maar ook voor kiep- en hefschuifpuien, horren, terrasoverkappingen en carports. “Door het minimale energieverbruik bij de productie en de maximale energiebesparing tijdens het gebruik leveren systeemoplossingen van heroal een belangrijke bijdrage aan het realiseren van duurzaam bouwen”, aldus Kamphuis. “En dat in combinatie met een maximaal rendement bij de montage van de systemen en met de waardestijging van een huis of gebouw, nadat onze systemen zijn gemonteerd.” 

Innovatie, service, design, duurzaamheid

“Het merk heroal staat voor systeemoplossingen die praktijkgerichte innovaties, een in de branche toonaangevende service en een hoogwaardig, in elke architectuur integreerbaar design combineren met integrale duurzaamheid”, besluit Kamphuis. “Meer dan 800 medewerkers in alle divisies van het bedrijf werken continu aan de doorontwikkeling van onze systemen en aan het optimaliseren van de kwaliteit van de service en diensten van heroal. Dat maakt dat het merk heroal staat voor hoogwaardige kwaliteit ‘made in Germany’, gecertificeerd conform ISO EN 9001.”


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details