Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Iedereen ziet dat wij een bedrijf in beweging zijn’
Aydog˘an Pilavci: “In 2024 geven we een vervolg aan de reeks productlanceringen.”

‘Iedereen ziet dat wij een bedrijf in beweging zijn’

Alles in eigen beheer

Als we met directeur-eigenaar Aydoğan Pilavci van Bella Vista in Helmond terugblikken op 2023, hoor je een positief verhaal. “Na de coronaperiode zie je dat de markt op zoek is naar nieuwe oplossingen om de eindklanten met een beperkter budget toch te kunnen bedienen. Wij zijn ondernemend en innovatief en proberen daarop in te springen.”

“Ik denk dat het ons goed is gelukt om op die wensen aan te sluiten”, vervolgt Aydoğan. “We worden met onze producten steeds meer als een A-merk gezien. We merken dat aan de nieuwe aanvragen en in de gesprekken bij ondernemers en bedrijven die we als klant verwelkomen. Ik denk dat men goed ziet dat wij een bedrijf zijn dat snel kan schakelen, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige producten te ontwikkelen tegen zeer goede prijzen. En alles in eigen beheer! We hebben bovendien onze eigen matrijzen. De wijze waarop wij sparren met de klanten, spreekt beslist ook aan. We worden goed gewaardeerd om de expertise die we hebben. Men ziet dat we een bedrijf zijn dat in beweging is. Daar is behoefte aan in een periode, waarin iedereen weer z’n plekje zoekt. Nadat het tijdens de corona­periode omzettechnisch overal geweldig liep, is het nu immers allemaal weer wat minder.” 

Het aanzien van het pand van Bella Vista in Helmond is in 2023 vernieuwd.

Als Aydoğan terugkijkt op de producten die Bella Vista in 2023 heeft gelanceerd, is hij een tevreden man. “Ik denk bijvoorbeeld aan de Capella de Luxe, een glazen schuifwand met grotere loopwielen, waardoor het geheel, ook bij zeer zware panelen, extreem soepel blijft lopen. Ook hebben we de Sirius doorontwikkeld. Trots ben ik zeker ook op de Aludra veranda. De kubistische overkapping is imposant en nu zelfs verkrijgbaar met een overspanning tot zeven meter. Uiteraard wil ik hier ook de Guillotine benoemen, een glassysteem dat door middel van Somfy-techniek van boven naar beneden wordt aangestuurd.” 

Natuurlijk zit er nog meer in het vat. In 2024 zal Bella Vista een vervolg geven aan de reeks pro­duct­lanceringen, sluit Aydoğan af. “We ont­wikkelen op dit moment een goed geïsoleerd schuifglaspaneel, van nóg betere kwaliteit, tegen een zeer aardige prijs, dat naar de zijkant kan wegklappen. Naar verwachting komt het in het voorjaar van 2024 op de markt.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details