Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
HAROL: ‘Raam en rolluik in één’

HAROL: ‘Raam en rolluik in één’

Het Belgische familiebedrijf HAROL profileert zich als een sterke internationale speler en een toonaangevende fabrikanten van rolluiken, zonweringen, poorten en buitenlevenproducten. Het bedrijf exporteert naar meer dan 30 landen en heeft zo’n 300 medewerkers in dienst.

“Innovatie in de vorm van slimme verbeteringen staat centraal bij Harol”, aldus Joris Draelants, die bij HAROL onder andere verantwoordelijk is voor productontwikkeling. “Daarbij willen we continue het verschil maken op het vlak van comfort, design en energie-efficiëntie. Met de lancering van de nieuwe opbouwrolluiken OB600 en OB700 – en de SP1000 sectionaalpoort waarover meer in het Thema Garagedeuren en -poorten in deze Z&R – maakt Harol die rol opnieuw helemaal waar.”

OB600 met ronde kast.

De nieuwe opbouwrolluiken OB600 met ronde kast en OB700 met rechte kast voldoen volgens Draelants ruimschoots aan de strengste EPB-eisen voor luchtdichtheid, thermische isolatie (U ≥ 0,62 W/m²K) en akoestische isolatie (tot 39 dB). Ze zijn voorzien van een geïntegreerde hor en kunnen ook worden toegepast bij schuiframen. “Beide types laten zich snel en eenvoudig monteren via een clipstechniek en ook het onderhoud verloopt gemakkelijk via een interne revisie”, aldus Draelants. “Voor aandrijving ervan kan worden gekozen uit alle types motoren voor rolluiken, inclusief de ultrastille buismotor SilensioTM met een softstart- en softstop-functie. De lamellen zijn bovendien in meer dan 30 kleuren beschikbaar.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details