Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Guillaume Janssen introduceert eigen acryldoekcollectie
“Met de uitgebalanceerde GJ – Solar Pro collectie is Guillaume Janssen in staat om de gehele zonweringindustrie te voorzien van het juiste type doek”, aldus directeur Jos Stoit van Guillaume Janssen.

Guillaume Janssen introduceert eigen acryldoekcollectie

‘Grote verscheidenheid van 72 kleuren en dessins’

Al sinds jaar en dag staat Guillaume Janssen bekend als producent van bijzondere zonweringsystemen. De tweede pijler van het bedrijf, het zelfstandige confectie-atelier, wordt met de introductie van de geheel eigen acryldoekcollectie GJ – Solar Pro doekcollectie nu nadrukkelijker op de voorgrond gezet. 

“De GJ – Solar Pro doekcollectie is ontstaan uit een samenwerking tussen doekproducent Sauleda en Guillaume Janssen”, zegt directeur Jos Stoit, die sinds 2021 aan het roer staat van Guillaume Janssen. “Als een van de laatste onafhankelijke doekconfectioneurs binnen de Benelux verwachten klanten van ons een volledig aanbod van alle bestaande doekcollecties. Vanzelfsprekend leveren wij die ook. Daarnaast spelen wij nu in op de toenemende vraag van onze klanten om hen een passend alternatief te bieden voor andere doekleveranciers.” 

De GJ – Solar Pro doekcollectie is ontstaan uit een samenwerking tussen doekproducent Sauleda en Guillaume Janssen.

Confectie-atelier profileren

Guillaume Janssen is in 1967 opgericht en begonnen als handelsonderneming in onderdelen voor zonwering. “Medio jaren 2000 zijn wij ons gaan specialiseren in het produceren van bijzondere zonweringsystemen, waarmee het bedrijf verder is gegroeid op de Europese en de internationale markt”, aldus Stoit. “Naast de productie van bijzondere zonweringsystemen heeft Guillaume Janssen ook een geheel zelfstandig confectie-atelier. Met deze pijler willen we ons de komende jaren nadrukkelijker profileren. Daarom lanceren wij nu met de GJ – Solar Pro collectie een geheel eigen acrylcollectie, om te kunnen inspelen op de vraag vanuit de markt.” 

Uitgebalanceerde collectie

De GJ – Solar Pro Doekcollectie heeft een grote verscheidenheid van maar liefst 72 kleuren, waarvan er 24 leverbaar zijn op grotere rolbreedte. Een aantal van 20 dessins zijn leverbaar in de Solrain-uitvoering met een extra hoge waterkolom. Een 20-tal doeken uit deze collectie is verkrijgbaar in een speciale, luchtfilterende uitvoering. “Dit unieke doek brengen wij op de markt onder de naam SAULEDA GREEN by Guillaume Jansen”, licht Stoit toe. “Het is het eerste zonweringdoek dat de lucht zuivert door middel van fotokatalyse!” 

Met deze uitgebalanceerde collectie is Guillaume Janssen in staat om de gehele zonweringindustrie te voorzien van het juiste type doek, meent Stoit. “Ga maar na: moderne kleuren voor de assembleurs van knikarm- en terrasschermen, projectkleuren op grote rolbreedte voor de vervangingsmarkt, waterdichte doeken voor horecazonwering en wat meer traditionele kleuren voor markiezen en overkappingen. Daarom nodigen wij iedereen uit om de collectie bij ons te komen bekijken, maar wij komen ook graag bij de klant langs met ons nieuwe collectieboek van onze GJ – Solar Pro Doekcollectie!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details