Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Mermet: ‘Een totaalconcept in zes lijnen’
Sea-Tex™ Sterling uit de Evolution-lijn.

Mermet: ‘Een totaalconcept in zes lijnen’

Als Mermet bundelen de Hunter Douglas screenweefselfabrikanten Mermet, Helioscreen, Copaco en Screen Protectors hun krachten. Op R+T was de nieuwe binnencollectie van deze samenwerkende merken te zien. 

“We zijn blij dat we het nieuwe verhaal nu kunnen presenteren”, zei Interior Product Manager Ann Van Neer. “Ik denk dat de nieuwe collectie een speelsere uitstraling heeft en we zijn heel trots op de look and feel.” De nieuwe binnencollectie bestaat uit de lijnen: Essentials, High Performance, Evolution, Darkening, Decorative en Basics. Zij bevatten samen ongeveer 300 kwaliteiten. “Naar welke kleur, dichtheid of breedte de klant ook op zoek is, wij hebben het!” 

De Essentials vertegenwoordigen Mermets meest gewaardeerde stoffen voor binnenzonwering. Zij zijn geweven in verschillende dichtheden, om de zonwering optimaal aan te passen aan de oriëntatie van het gebouw. Mermets meest geavanceerde stoffen zijn te vinden in de High Performance-reeks, die volgens het bedrijf de beste prestaties in hun categorie leveren op het gebied van verblindingsbeheersing, temperatuurregeling of akoestisch comfort. De Evolution-lijn is ontworpen en gemaakt voor het duurzame leven van morgen. Deze serie omvat Screen Nature, Ulterio, Zilario 3 en Sea-Tex™ Sterling. Met de Darkening-reeks biedt Mermet een brede selectie stoffen op maat om zowel de verduistering als de privacy in van binnenruimtes te optimaliseren. Naast het meer functionele technische textiel introduceert Mermet binnen de Decorative serie ook een zeer decoratief assortiment. Tenslotte is er het Basic-assortiment, waarmee het bedrijf een prijsbewust publiek aanspreekt. Eind 2024 wordt door Mermet ook een volledig nieuwe collectie buitenscreenweefsels gelanceerd. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details