Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Extrusie wordt voor Limited Edition Rainbowsol rolluiken steeds populairder!’

‘Extrusie wordt voor Limited Edition Rainbowsol rolluiken steeds populairder!’

In de categorie minirolluiken biedt Rainbowsol alweer enige tijd de rolluiklijn Limited Edition aan, onder andere in de volgens Robert Bosch gewilde kleur Stargrey (RAL 9007 structuur). “Dit rolluik is ontwikkeld om de speciale lijn Limited Edition producten, uitgevoerd in exclusieve structuurlak in antracietgrijs, Stargrey en Sparkling Black, te completeren”, aldus Bosch. 

“Het rolluik Limited Edition onderscheidt zich niet alleen door de drie exclusieve structuurlakken, maar ook door een zeer zware geëxtrudeerde driedelige kast, bijpassende geleiders met borstels en drie exclusieve lamellen in speciale bijpassende kleuren”, gaat Bosch verder. De rolluikkasten in de Limited Edition serie zijn zowel in een afgeschuinde als in een ronde uitvoering leverbaar. Superieure kwaliteit en uitstraling die het, ondanks het iets hogere prijsniveau, goed doet in het assortiment, vindt Bosch. “Consumenten lijken steeds vaker te kiezen voor een betere kwaliteit van hun rolluik en kijken dan nadrukkelijk naar geëxtrudeerde onderdelen. De prijs komt daarbij op het tweede plan.” 

Vanaf dit seizoen heeft Rainbowsol opnieuw een aantal verbeteringen in zijn rolluikenaanbod doorgevoerd. De basislamel voor het rolluik van het type Populair is de MY 442. Daarnaast is ook de HK 842 (RS 42) van heroal in het assortiment van Rainbowsol opgenomen. “Voor het hele assortiment rolluiken van Rainbowsol geldt dat de toegepaste rolluikkast met de gepatenteerde scharnierverbinding niet alleen fraai is om te zien, maar ook heel montagevriendelijk”, aldus Bosch. “Dat is omdat de voorkap niet alleen in de bovenkap scharniert, maar er ook in blijft hangen. 

Daardoor zijn er geen extra schroeven in de voorzijde van de voorkap meer nodig.” 

Rainbowsol heeft naast de Limited Edition rolluiken nog vier types rolluiken in zijn assortiment. Ze verschillen hoofdzakelijk door de maximaal toepasbare breedte van het rolluik: 

•    Het basisrolluik Populair is uitgerust met de verbeterde lamel MY 442 die tot 3,80 m breed kan worden toegepast. De gerolvormde, op 45° afgeschuinde kast is leverbaar in tien kleuren, in de kastmaten 150, 165, 180 en 205 mm. 
•    Het heroal HK 842 (RS 42) rolluik dat tot een breedte van 3,60 m gaat. Ook bij deze rolluiken is weer dezelfde kastkeuze mogelijk. De lamellen zijn leverbaar in acht kleuren. 
•   Het Mini E rolluik (RS 38) met een pantser uit heroal RS 38 (Mini E) lamellen, leverbaar in negen kleuren. De maximale breedte van het RS 38 rolluik is 3,80 m.  Alle minirolluiken kunnen optioneel worden uitgevoerd met een ronde kast en eventueel dito geleiders. Ronde kasten zijn uitsluitend leverbaar in de kastmaten165 en 205 mm. 
•    Het Jumbo rolluik voor de grotere oppervlaktes en voor rolpoorten. Het heeft een kast van 255 of 300 mm en is leverbaar in zeven kleuren. De speciale, extra stevige geleiders zijn 85 mm breed, in plaats van de gebruikelijk 53 mm. De stevige en stabiele lamel heeft een dekbreedte van 55 mm en is leverbaar in zes kleuren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details