Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti: ‘Het hele jaar door genieten met Fiano glazen schuifwanden’
Fiano Steel-look.

Deponti: ‘Het hele jaar door genieten met Fiano glazen schuifwanden’

Hoe transformeer je met gemak een terrasoverkapping tot een prachtige tuinkamer? Marco de Jong, Salesmanager bij Deponti, weet wel een antwoord: “Door het toevoegen van Fiano glazen schuifwanden aan een overkapping kunnen mensen het hele jaar door genieten van het buitenleven! Beschut tegen regen en wind, met een onbelemmerd uitzicht op de tuin. Onze Fiano glazen schuifwanden zijn veelzijdig en functioneel en geschikt voor ieder merk terrasoverkapping. Maar ze kunnen bijvoorbeeld ook worden toegepast in een houten chalet of op het balkon.” 

Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid

Dankzij de kwalitatief hoogwaardige boven- en onderrail van de Fiano glazen schuifwanden, is een stabiele geleiding gegarandeerd, vertelt De Jong. “Voordeel van onze onderrail is de lage drempelhoogte, waardoor een gebruiksvriendelijke situatie met een vlakkere overgang naar buiten wordt gecreëerd. De onderrail kan optioneel worden voorzien van vulstrips voor een extra mooie afwerking. Het railsysteem is daarnaast in kleur perfect afgestemd op de profielen en dus niet volledig in – geanodiseerd – aluminium. Dit zorgt voor een naadloos geheel en een prachtig uniform beeld!” 

Fiano glazen wanden maken van een overdekt terras een tuinkamer.

Totaalplaatje

Deponti biedt daarnaast diverse accessores aan, waarmee de Fiano glaswanden geschikt gemaakt kunnen worden voor elk moment, seizoen of weertype. Zo kunnen de wanden bijvoorbeeld worden uitgebreid met deurgrepen of meenemers, waardoor alle glaspanelen in één keer open en dicht gaan. 

Om dit totaalplaatje nog completer te maken, kijkt Deponti goed naar de trends in de markt. Het concept Steel-look is daar een passend voorbeeld van. De glaswanden kunnen ermee worden uitgebreid om ze een meer industrieel uiterlijk te geven. 

In oktober is er weer een nieuwe toevoeging aan het Fiano-assortiment gedaan, te weten een midden- en zijsluiting voor de glazen schuifwanden. Het maakt het voor de eindgebruiker mogelijk om de glazen schuifwanden te sluiten met klink en slot.

Ruim assortiment

“De Fiano glazen schuifwanden zijn kwalitatief hoogwaardig en toch scherp geprijsd”, besluit De Jong. “Door de vele variaties in glasbreedtes en inbouwhoogtes zijn de mogelijkheden bovendien welhaast eindeloos. En ze zijn, zoals men van Deponti mag verwachten, uit voorraad leverbaar!” 

Technische details van de Fiano schuifwanden: 

  • Kleuren: verkeerswit structuur (RAL 9016), crèmewit (RAL 9001), antraciet structuur (RAL 7024), zwart structuur (RAL 9005), brut
  • Paneelbreedtes (in mm)*: 640, 820, 980 en 1040
  • Inbouwhoogte (in mm): 2000, 2100, 2150, 2200, 2250, 2300, 2400 en 2500
  • Glasdikte (in mm)*: 10
  • Aantal sporen: 2, 3, 4, 5 en 6

*Behalve standaard formaten kan Deponti ook maatwerkpanelen leveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details