Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rolluiken

Degalux: ‘Massa is kassa met slechts vijf productiedagen’

thema-rolluiken-degalux-01-rolluik-st-40-3-1-kopieren

28 oktober 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“De vraag naar onze rolluiken groeit enorm door onze scherpe prijsstelling, snelle en betrouwbare levertijden en de uitstekende kwaliteit van onze producten”, zegt Willem-Jan Wijnbergen van Degalux. “Aan de inkoopzijde hebben wij alle rolluikspecialisten gewoon ontzettend veel te bieden!”, vult mededirecteur Niels Schotanus aan. Het succes blijkt onder meer uit het feit dat Degalux het vorige jaar een tweede arretteermachine in gebruik heeft genomen om de sterk groeiende vraag naar rolluiken op te vangen. Via de online orderportal kunnen de dealers van Degalux aangeven wanneer ze welk product geleverd willen krijgen. Klantvriendelijkheid en waar mogelijk, alles zoveel mogelijk afstemmen op de wensen van de dealers is het streven van Wijnbergen en Schotanus.

“Door een duidelijk afgebakend assortiment, in de belangrijkste kleuren, kunnen we scherp inkopen en zeer scherpe prijzen bieden”, aldus Schotanus. “We hebben de laatste jaren sterk ingezet op het leveren van kwaliteit, en dan niet alleen wat betreft de producten, maar ook op het gebied van verpakkingen. We vinden het heel belangrijk om onze producten compleet, netjes en zonder schade bij onze klanten af te leveren.”

Voor rolluiken werkt Degalux inmiddels al ongeveer vijf jaar nauw samen met BUILDING Shutter Systems, waarvan onderdelen en componenten worden betrokken. “Het Belgische familiebedrijf is een fijn bedrijf om mee samen te werken”, aldus Willem-Jan Wijnbergen van Degalux. “Betrouwbaar, met korte levertijden en een uitstekend product.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details