Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rolluiken

BUILDING Shutter Systems zoekt enthousiaste collega’s | Nominatie Trends Gazelle 2019

Foto-1-1

27 januari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Deze producent van aluminium- en kunststofprofielen, die verwerkt worden tot screens, rolluiken en rolpoorten, zoekt zowel naar commerciële talenten als medewerkers voor de productieafdeling in Nokere.

Voor regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant wordt er een account manager gezocht die verantwoordelijk is voor het onderhouden en verder uitbouwen van de klantenportefeuille. Naast de commerciële insteek van deze job, is enige technische affiniteit hier eveneens een must.
In de productieafdeling, gevestigd te Nokere, zijn er diverse openstaande vacatures: machine-operator, medewerker lakkerij, medewerkers atelier…

Alle jobs zijn in detail te raadplegen op de nieuwe website www.building-shuttersystems.com/jobs

Solliciteren kan eveneens via de website of bij hr@buildingshutters.com

Account manager


Nominatie Trends Gazelle
“We zijn een onderneming in volle groei, dat blijkt uit onze nominatie voor Trends Gazellen 2019. Een bekroning die in de ondernemingswereld wordt uitgereikt op basis van groei in omzet, personeel en toegevoegde waarde,” vertelt Femke Desmet, verantwoordelijk voor marketing.

“In een regio waar er quasi geen werkloosheid is, is het vinden van goede werkkrachten vaak niet evident. Met onze nieuwe naam, waar we voorheen Building Plastics heetten, en vernieuwde uitstraling, gaan we volle kracht vooruit. We hebben dus extra mensen nodig om onze fundamentele waarden als kwaliteit en klantgerichtheid verder te kunnen bestendingen.”

Account manager

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details