Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
ALUKON: ‘Valbeveiliging voor  Franse balkons’

ALUKON: ‘Valbeveiliging voor Franse balkons’

ALUKON voorbouwrolluiken kunnen vanaf september 2020 worden voorzien van een glazen valbeveiliging. “ALUKON biedt daarmee een visueel aantrekkelijke, onopvallende valbeveiligingsoplossing voor kamerhoge Frans balkondeuren”, aldus salesmanager Benelux & UK Hans Becks van ALUKON. “Hiervoor wordt achter het rolluikpantser in een extra groef in de geleiderail een 16 mm dikke, gelaagde veiligheidsruit geplaatst.”

“De subtiele glasrandbescherming is gecoat in de kleur van de geleiderrail en past harmonieus in het totaalbeeld van de gevel”, vervolgt Becks. “Door de glazen valbeveiliging is een ongehinderd zicht naar buiten mogelijk. Bovendien zijn er geen extra bevestigingspunten aan de gevel nodig. De stabiele, meerdelige geleiderails wordt onzichtbaar aan de gevel of het kozijn bevestigd. Als de rolluiken zijn gesloten, is de valbeveiliging van buitenaf niet meer zichtbaar, wat zorgt een mooie, harmonieuze uitstraling in combinatie met eventuele overige rolluiken in de gevel.”

Rolluik met geïntegreerde glazen borstwering van ALUKON voor een Frans balkon.

De ALUKON valbeveiliging is geschikt voor kamerhoge ramen met meerdere vleugels in zowel PVC, hout, hout-aluminium en aluminium. Alle ALUKON rolluikprofielen en alle geëxtrudeerde kastvormen kunnen worden gebruikt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details