Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonweerders van Nederland, blok maandag 1 november in uw agenda

Zonweerders van Nederland, blok maandag 1 november in uw agenda

Voor 2020 stond er geen branchedag op de rol, dus daar geen schade. Er zijn vergevorderde plannen om in 2021 weer een branchedag te organiseren, en wel op maandag 1 november! 

Een dag voor iedereen!

Om te voorkomen dat zonweringspecialisten die niet zijn aangesloten bij branchevereniging Romazo zich minder welkom zouden voelen, heeft de organisatie besloten deze dag voortaan Zonwering Branchedag te noemen. “De branchedag is er voor de héle branche, zowel voor aangesloten als niet-aangesloten bedrijven. Dat willen we met deze nieuwe naam benadrukken”, aldus een woordvoerder namens de organisatie. 

Topsportcentrum Papendal

De zonweringbranche is topsport en daarom is topsportcentrum Papendal bij Arnhem plaats van handeling voor de aanstaande Zonwering Branchedag. De dag biedt interessante sprekers, maar er is ook voldoende gelegenheid voor ontmoeting en netwerken en voor gezelligheid. 

In Z&R 4 meer aandacht voor deze dag en voor het programma. Voor nu is het belangrijk dat iedereen in Nederland die de zonwering een warm hart toedraagt, maandag 1 november alvast blokt in de agenda. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details