Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonwering & Overkappingen

Wonnink klaar voor volgende stap

naamloos-3-kopieren

8 juni 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Na een intensieve periode van kwartier maken, verkennen en vooruit kijken is Wonnink Zonwering uit Amersfoort, klaar voor een volgende fase.

Via de expertise en inzet van Jos Stoit als operationeel directeur a.i. is een strategisch plan voor de komende 5 jaar tot stand gekomen en een aantal acties hieruit worden binnenkort in gang gezet.

De constructieve samenwerking tussen eigenaar Ries de Jong en directeur Jos Stoit heeft gedurende het afgelopen jaar veel positieve energie en nieuwe inzichten opgeleverd. Het was de intentie dat Jos naast Ries mede-eigenaar zou worden, maar samen hebben zij ervoor gekozen om deze optie niet te effectueren.

De wereld is inmiddels echt veranderd en ook de managementstijlen verschillen bij nader inzien teveel. Hierom besloten beiden in goed overleg om een nieuwe samenwerkingsvorm te kiezen. Jos zal de komende tijd in een nieuwe rol als management adviseur de huidige directie en het MT van Wonnink Zonwering ondersteunen in het concretiseren van de nu ingezette koers.

Op naar een zonnige toekomst!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details