Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Winsol: <strong>‘Pergola SO! Voor een overdekt horecaterras met het ultieme comfort’ </strong>
Twee Pergola SO! modules gekoppeld. De zijdes kunnen met glazen schuifwanden worden afgesloten. Gordijnen zorgen voor sfeer en akoestisch comfort.

Winsol: ‘Pergola SO! Voor een overdekt horecaterras met het ultieme comfort’ 

“De beschikbare zitruimte en het aantal couverts buiten op een snelle en stijlvolle manier uitbreiden, kan met een moderne aluminium terrasoverkapping met lamellen, zoals de Pergola SO!”, aldus Xavier Costenoble, CEO van Winsol. “Ze zorgt voor extra ruimte, schaduw, beschutting én ventilatie.” 

Gekoppelde Pergola SO! Modules. Door de gekantelde lamellen wordt de zon geweerd, maar is er wel ventilatie. (Beeld: Pascal Brunet.)

Autonoom bewegende lamellen

“Creëer de beste omstandigheden onder een Winsol terrasoverkapping, de hele dag door”, vervolgt Costenoble. “De lamellen van de Pergola SO! volgen de stand van de zon en kantelen om de paar minuten automatisch om zo, volgens de wensen van de gebruiker, de perfecte hoeveelheid schaduw te genereren. Tijdens de wintermaanden kan voor de optie ‘maximaal daglicht’ worden gekozen, zodat het binnen niet verduistert door de – deels – gesloten lamellen. De automatische motor met solar tracker doet vervolgens de rest.” 

Opties en wanden

Een Winsol-pergola kan in een ‘outdoor living space’ worden getransformeerd door te kiezen voor onder andere geïntegreerde ledverlichting (acht types, waaronder gekleurd licht en een sterrenhemel), luidsprekers, stopcontacten, usb-laadpunten, verwarming en meer. Daarnaast is ter bescherming tegen inkijk, koude, wind en regen een uitgebreide assortiment wanden en afsluitingen beschikbaar. 

Groot oppervlak met één overkapping

“Verschillende SO! modules kunnen ongelimiteerd aan elkaar worden gekoppeld om ruimere horeca- of particuliere terrassen te overdekken”, vertelt Costenoble. “Het resultaat is één grote overkapping, waarvan de verschillende modules samenwerken als één geheel. Hierdoor kunnen de lamellen, alle verlichting of screens tegelijkertijd via één druk op de knop in de Casambi app op smartphone of tablet of via de verlichte drukknoppen in een van de palen worden bediend. Wie meer wil weten over de Pergola SO! kan een kijkje nemen op winsol.eu.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details