Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti: ‘Blijven innoveren’
Pinela Glass van Deponti.

Deponti: ‘Blijven innoveren’

“De bedrijvigheid is geweldig voor een eerste dag”, sprak Maron Koers, internationaal marketing manager van Deponti, toen Z&R haar op de openingsdag van de R+T trof. “De hele dag is er aanloop op de stand, dus we blijven lekker bezig.” 

De fabrikant van in aluminium terrasoverkappingen, vouwdaken, lamellendaken en glazen schuifwanden uit Oss blijft innoveren. Dat toonde het bedrijf op de R+T met de nieuwe Pinela Glass en het lamellendak Pinela Deluxe Plus. “De Pinela Deluxe kwam in 2020 op de markt en kon nóg beter”, zei Maron Koers. “De Pinela Deluxe Plus is sterker en kan daarom een grotere sneeuwlast aan. De Pinela Glass is een kubistische constructie met extra brede glaspanelen. Er zijn ook bijpassende glazen schuifdeuren beschikbaar, om het verandagevoel compleet te maken. Dat hier veel behoefte aan is, merken wij ook op de beurs.” Beide overkappingen en het glas zijn snel uit voorraad leverbaar. 

Naast de nieuwe modellen kwam Deponti ook met vaste en draaibare Louvres van aluminium, geschikt voor verschillende soorten overkappingen, of om aan huis of schuur te monteren. De aluminium Louvres werden goed ontvangen omdat ze extra mogelijkheden bieden om een overkapping te personaliseren. Ondertussen gaat Deponti op volle vaart verder met het ontwikkelen van nieuwe producten die antwoord bieden op de vraag vanuit de markt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details