Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Winsol: ‘De zon scheen volop in Gent!’

Winsol: ‘De zon scheen volop in Gent!’

Op de stand van Winsol was er gedurende de drie beursdagen continu reuring. Vooral op donderdag was het letterlijk een komen en gaan van bezoekers. Hard werken dus voor het uitgebreide team dat op de grote stand actief was. Opvallend was de enorme eyecatcher: de zon scheen letterlijk op de stand. Natuurlijk voorzien van een opvallende grote W. Juist ja: de W van Winsol! 

Volgens Winsol begint woongeluk binnen in huis, waar mensen hun huis als een veilig thuis ervaren en hun plekje zien als een cocon waar het op elk moment van de dag, het hele jaar door zalig vertoeven is. Winsol heeft dan ook als missie om samen met de consument – via de vakhandel – dat nieuwe thuis te creëren door middel van zonweringsystemen, zoals rolluiken en screens die de binnentemperatuur op peil en de zon buiten de deur te houden. 

‘Woongeluk maak je dus samen met Winsol’, zo simpel is het eigenlijk. En dat ‘geluk’ bleek ook uit de tevreden gezichten van de bezoekers, die niet alleen goed van een natje en droogje werden voorzien op de bijna continue overvolle stand, maar ook genoeg inspiratie konden opdoen door het uitgebreide assortiment dat op de stand werd gepresenteerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details