Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Wilms: ‘Vanaf de bank zelf je screen samenstellen’
De configurator in het Wilms Experience Center.

Wilms: ‘Vanaf de bank zelf je screen samenstellen’

Het marketingteam van Wilms heeft nu ook een online-variant gecreëerd. “Zonwering of rolluiken kiezen wordt nu nog gemakkelijker”, constateert marketingmanager Andres Lesire van Wilms. 

Wilms zet in op het online begeleiden van de klant met diverse tools. Elk element van woning, raam en zonwering kan in de configurator apart worden ingesteld.

“Toen we de plannen voor ons Wilms Experience Center tekenden, wilden we de klant de mogelijkheid bieden om in onze toonzaal alle mogelijke kleuren, materialen en doeken met elkaar te combineren”, licht Lesire toe. “Fysiek bleek dat onmogelijk, maar een handige tool bracht de oplossing.” 

Deze toepassing heeft Wilms nu ook vertaald naar een versie voor zijn website voor de B2C-klanten. “De gebruiker kiest eerst welk product hij of zij wil samenstellen en vervolgens zijn de mogelijkheden onbeperkt. Het doek, de kleur van de geleiders en de vorm van de kast kunnen worden bepaald. Er kan worden gespeeld met de lichtinval, de gevel of het gezichtspunt, zowel buiten als binnen. En natuurlijk kan het product ook worden geopend of gesloten.” 

“Door de corona-crisis zien we dat steeds meer klanten hun aankoop thuis voorbereiden”, vervolgt Lesire. “Daar bieden we met deze configurator een antwoord op. De cijfers bewijzen ons gelijk. Sinds de lancering van de website in januari hebben er al meer dan 8.000 bezoekers gebruik van gemaakt.” 

Wilms zet met zijn nieuwe website sterk in op online tools en begeleiding van de klant. Naast de productconfigurator biedt het bedrijf ook een ‘help me kiezen’ tool aan voor zoekende klanten en een budget­indicator waarmee online de prijs van een Wilms zonnescherm kan worden geschat.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details