Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Wij zijn innovator op het gebied van high end glaswandsystemen’
Het systeem is bijzonder flexibel.

‘Wij zijn innovator op het gebied van high end glaswandsystemen’

Sinds kort presenteert zich een innovator op het gebied van innovatieve high end glaswandsystemen op de markt: Viewline. General Manager Knoed Horck is vanaf het eerste moment betrokken bij de totstandkoming van het merk. “Viewline staat voor een tijd waarin mensen ‘het plaatje’ compleet willen maken, flexibel willen zijn met oog op inclusiviteit.” Tijd voor een kennismaking met de General Manager én met Viewline.  

Hoe zou je Viewline het best omschrijven?

“Viewline is het beste te omschrijven als een innovator op het gebied van op maat gemaakte high end glaswandsystemen. Onze systemen zijn innovatief, duurzaam en aantrekkelijk. Het oog wil immers ook wat! De systemen van Viewline zorgen voor een flexibele verbinding tussen binnen en buiten, zodat een open uitzicht centraal staat.” 

Wat maakt jullie systeem bijzonder?

“Ik begin bij het schuif-draaisysteem. Ten opzichte van de ‘normale’ glaswanden in een overkapping, kun je de glaspanelen bij Viewline los van elkaar bewegen. De eindgebruiker kan dus kiezen welke panelen worden opengezet en welke niet. En als je ze dan toch naar één kant opent, houd je extra ruimte over. Verder is in het ontwerp aan alles gedacht, bijvoorbeeld aan een extra lage drempel en een extra toegangsdeur om de toegankelijkheid te optimaliseren. Het systeem is onderdragend, waardoor er geen aanpassingen aan de constructie van de overkapping hoeven te worden gedaan. En uiteraard bewegen de panelen uiterst soepel.” 

Het glaswandsysteem van Viewline volledig geopend.

Hoe ervaar je de reacties tot nu toe?

“Deze zomer waren we met Viewline aanwezig op de Polyclose in Gent. Het schuif-draaisysteem is daar bijzonder goed ontvangen, als een echte innovatie! We hebben er naast dat systeem ook een nieuw soort windscherm gepresenteerd. Via een verticaal druksysteem kan een glazen paneel omhoog of omlaag worden bewogen. Daar komt dus geen stroom aan te pas. De eindgebruiker verzekert zich met dit systeem ervan windvrij te kunnen genieten. De reacties op Polyclose waren enthousiast en positief. Iemand zei bijvoorbeeld: ‘Dit is precies waar ik vraag naar krijg!’ Een oplossing dus waar volop muziek in zit!”

Wat maakt jou zo enthousiast over Viewline?

“Vanaf het begin ben ik erbij betrokken, van de eerste schets tot en met de eerste prototypes en de uiteindelijke productie. Het is gaaf om te zien dat alle puzzelstukken op hun plek vallen. Voor mij is het dan ook meer dan een reeks glaswanden die je kunt verplaatsen. Viewline staat voor mij voor een vernieuwende kijk op het buiten­leven, waarbij een slank ontwerp en optimaal gebruiksgemak samenkomen. Zoals je merkt, maakt mij dat super-enthousiast. Overigens blijft het niet bij deze producten. Dat kenmerkt Viewline ook: we zijn continue bezig met vernieuwing. Dat is voor ons net zo helder als het uitzicht van de eindgebruiker!”

Waar vinden belangstellenden meer over Viewline?

“Ze kunnen als eerste naar onze website viewline.nl gaan. Contact opnemen kan natuurlijk ook. Onze gegevens staan op de site. We vertellen iedereen die belangstelling heeft graag meer over Viewline en onze producten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details